برخی از پناهجویان افغان که پس از سقوط نظام جمهوریت به پاکستان آمده و دخترانشان در مراکز آموزشی این کشور مصروف آموزش هستند، به شدت نگران آیندۀ آنان هستند.
هشتاد کشور عضو و ناظر سازمان ملل متحد در مورد نقض حقوق بشر به خصوص حقوق زنان و دختران در افغانستان نگرانی کرده میگویند که فرمانهای حکومت طالبان علیه زنان، شدیدترین نوع تبعیض سیستماتیک، سرکوبکننده و خشونتبار است.
پنجم اکتوبر روز جهانی معلم در حالی برای سومین بار زیر حاکمیت دوباره طالبان در افغانستان فرا میرسد که شماری زیادی از آموزگاران زن کارشان را از دست داده و خانهنشین شدهاند.
وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان میگوید که برگزاری نمایشگاهها تا زمان ساختن یک طرزالعمل متوقف شده است.
توماس نیکلسون، نمایندۀ ویژۀ اتحادیۀ اروپا برای افغانستان به کمپاین آزاد کردن مطیعالله ویسا، رئیس انجمن قلم و فعال حق آموزش و ندا پروانی و ژولیا پارسی از زنان معترض پیوست.
هیدر بار، معاون بخش حقوق زنان دیدبان حقوق بشر میگوید که با توجه به وضعیت حقوق بشری زنان در افغانستان، زنان افغان باید در هر بحثی در مورد آیندۀ کشورشان به ویژه تلاشهای سازمان ملل متحد در میز مذاکرات حضور داشته باشند.
شماری از فعالان حقوق زن در جرمنی که به هدف به رسمیت شناختن آنچه که آنان "آپارتاید جنسیتی" در افغانستان عنوان میکنند، اعتراضاتشان را از سر گرفته اند.
برنامۀ جهانی غذا در افغانستان نسبت به عواقب وخیم توقف کمک به زنان افغان به دلیل کمبود بودجه هشدار داده است.
یکی از اعضای تیم والیبال بانوان افغانستان معتقد است که حضور آنها در بازیهای آسیایی چین از این جهت بسیار مهم است که سایر زنان افغان را تشویق میکند تا از رویاهای خود دست نکشند.
رینا امیری، نماینده ویژه ایالات متحدۀ امریکا در امور حقوق بشر، زنان و دختران افغانستان میگوید، طالبان نمیتوانند ادعا کنند که زندگی برای افغانها بهتر شده است، در زمانی که به گفتۀ او، نیمی از جمعیت در حال حذف شدن است و فرهنگ ترس و سرکوب در آنجا حاکم است.
بیشتر "لود" شود