از زمانه های قديم ها تا امروز عسل يکی از بهترين نعمت های الهی و محصولات طبيعی شناخته شده است. انسان اهميت عسل را از ده ها هزارسال پيش شناخت و ثابت شده است که عسل راز سلامتیست و طول عمر را تضمين می کند . عسل با وجود که يک غذای مکمل است. از قديم ها به عنوان دوا و درمان نیز مورد استفاده قرار گرفته، دارای حدود 80 نوع مادهء مفيد برای انسان می باشد. عسل به خاطر داشتن گلوکوز زياد که به آسانی تجزيه و تبديل به انرژی مي شود، تأثير مهم برعضلات قلب دارد، به همين خاطر فراعنهء مصرآن را زياد مصرف مي کردند.
یکی ازعادات انسان از زمانه های باستان این بوده است که روی عوامل و دلایل مختلف ازبرخی حیوانات در منزلش نگهداری کند. پشک ها از جملهء نخستین حیواناتی اند که داخل شدن به حریم زنده گی انسان ها برایشان، اجازه داده شد. آن ها نیز به نوبهء خود در دور نگهداشتن موش ها از حریم زنده گی انسان خیلی موثر بودند. ولی با گذشت زمان به خصوص در غرب پشک به یک موجود مورد علاقه که انسان تنهایی خودش را با وی تقسیم می کند، مبدل شده است. کسانی هم پیدا می شوند که پشک ها را در میراث شان شریک دانسته و حتی در وصیت نامه هایشان آن ها را درج می کنند.
همیشه شنیده ایم که سگ یک حیوان با وفاست و در بسا موارد دیده شده که حتی زنده گیش را هم به خاطر نجات جان صاحبش به خطر انداخته، یا هم کار های را انجام داده که منجر به نجات جان صاحبش شده است. حادثهء که اخیراٌ در امریکا اتفاق افتاد دلیل روشن بر صدق این مدعاست: چارلز مایکل باشندهء شهر یم هیل ارگان در امریکا، مصروف کار در حویلی منزلش بود که مسی سگ یازده سالهء همسایه اش که از نژاد دوچسهوند می باشد، در حالیکه به شدت غوغو می کرد داخل حویلی خانه او شد.
سلمان احمد در سال 1982 نزده سال داشت و محصل پوهنځی طب بود که برای نخستین بار در پاکستان روی ستیژ رفته، آهنگ خواند. وی که بعد از شش سال زنده گی در امریکا به پاکستان بازگشته است. در امریکا با پاک کاری میز های رستوران و توزیع روزنامه ها نتوانست پول کافی خریدن یک گیتار برقی را به دست بیاورد. این ستارهء موسیقی راک پاکستان با گروپ «وان هلن" در یک نمایش استعداد ها در لاهور آهنگ اجرا می کرد که یک گروپ از محصلین تندرو که ازطالبان پیروی می کردند، به سالون هجوم آوردند.آن ها به روی زنان حاضر در سالون، چادر و چادری انداخته، یکی از آن روی ستیژ رفت و به گیتار سلمان احمد چنگ انداخت.
جیمز کامرون کارگردان کانادایی که فلم های مشهور چون «ترمیناتور»، «روزرستاخیز»، «مردان فضایی» و ده ها فلم دیگر را ساخته است. در سال 1997 با ساختن فلم «تیتانیک» از افکت های سینمایی به پیمانهء وسیع استفاده کرد. وی با مصرف تولید 200 ملیون دالر در فلم «تیتانیک»، یک ملیارد و 843 ملیون دالر عاید کرد و ده ها جایزهء جهانی سینما را از آن خود ساخت.
محمد نادر رسولی مسوول ادارهء باستان شناسی افغانستان می گوید، یک معبد بودایی متشکل از استوپه ها، اتاق های قشنگ با یک تعداد مجسمه های کوچک و بزرگ که شامل یک مجسمهء 9 متری و یک مجسمهء هفت متری نیز می باشد، گچ بری ها و نقاشی های رنگین طلا کاری شده، با مقداری سکه های قدیمی در یک ساحهء نزدیک معدن مس عینک در جنوب کابل کشف شده است. وی می افزاید: «بعضی آثار کشف شده، متعلق به قرن پنجم میلادی بوده، بر اساس شواهد موجود شاید هم یک تعداد آن به دوران قبل از میلاد مسیح تعلق گیرند.»
یک فلم مستند که در ماه جنوری امسال عالی ترین جایزهء «فستیوال سندانس» را از آن خودش ساخت، واقعیت دردناک جنگ را در مورد سربازان امریکایی در افغانستان تصویر می کند. نمایش این فلم همزمان با اخراج آن جنرال امریکایی از وظیفه اش در افغانستان صورت گرفت که اظهارات ناقصش در مورد آمرین ملکی وی باعث بحث های در مورد ستراتیژی امریکا در جنگ 9 ساله در افغانستان شده است. آژانس خبری اسوشیتد پرس می نویسد: این فلم «رسترپو Restrepo » نام دارد و فعالیت یک گروه نظامیان امریکایی را در امتداد درهء مهلک و دور افتادهء کورنگل در ولایت کنر افغانستان دنبال می کند.
ران سوودن باشندهء ماساچوستس از مدتی به شدت سرفه می کرد. از خسته گی شدید رنج می برد و آثار نفخ و پندیده گی را در شش هایش احساس می شد. از آثار و علایم چنین بر می آمد که گویا به مریضی سرطان شش مبتلا شده است. وی چندین بار به داکتر مراجعه کرده، همهء معایناتش را تکمیل کرد. ولی نتیجهء معایناتش بر بیماری سرطان دلالت نمی کرد.
فلم های «ایران، صدا های ناشنیده» و « کمپ پیروزی، افغانستان» در فستیوال فلم دیده بان حقوق بشر یا هیومن رایتس واچ، نمایش داده خواهند شد. فلم «ایران، صدا های ناشنیده» توسط دواوود گرامی فرد کارگردان ایرانی مقیم شهر تورنتو دایرکت شده است. دادوود گرامی فرد در سال 1979 همزمان با انقلاب اسلامی ایران در شهر تهران به دنیا آمد و 27 سال در ایران زنده گی کرده است....
خوزه ساراماگو را بیش از هر نوشتهء دیگرش با رمان «کوری» که در سال ۱۹۹۵ نوشته شده است در سراسر جهان می شناسند. ژوزه یا خوزه ساراماگو ((José de Sousa Saramago شاعر، نویسنده و نمایشنامه نویس در سال ۱۹۲۲ در دهکدهء کوچک Golegaپورتگال در یک خانواده فقیر دهقان به دنیا آمد و به تاریخ ۱۸ جون سال ۲۰۱۰ به عمر ۸۷ سالگی وفات کرد.
اخیراً جیولوژیستان امریکایی درافغانستان از کشف ذخاییر طبیعی به ارزش بیش از یک تریلیون دالر خبر داده اند. آن ها گفته اند که ذخاییر طبِیعی افغانستان شامل آهن، طلا، مس، نیوبییم، کوبالت و لیتییم می باشدو به عقیدهء این کارشناسان، مقدار ذخایر به حدی زیاد است که افغانستان می تواند مانند عربستان سعودی که بزرگ ترین صادر کننده نفت در جهان است به بزرگ ترین صادر کنندهء لیتیوم در سطح جهان مبدل شود. در مورد آهن، مس و طلا و موارد استفاده از آن ها چیز های می دانیم، ولی کوبالت (Cobalt)، لیتیوم (Lithium) و نیوبیوم(Niobium) چه نوع موادی اند، در چه موارد از آن ها استفاده می شود و چه ارزش دارند؟
مسابقات جام جهانی فوتبال سال 2010 در افریقایی جنوبی گشایش یافت. گذشته از ورزش و فوتبال، جالبتر این است که آهنگ مشهور «بیرق مواج» از ساخته ها و به صدای روز کی نان شاعر، موسیقی دان و آوازخوان هیپ-هاپ* کانادایی سومالیایی الاصل، به حیث سرود دسته جمعی مسابقات جهانی فوتبال سال 2010 در افریقای جنوبی* انتخاب شده است.
بیشتر "لود" شود