Alegerile vor avea loc la 1 decembrie 2000.
Ce posibilităţi efective are la îndemînă cetăţeanul roman pentru a putea cîntări în mod real afirmaţiile făcute de politicieni în campania electorală?
Generalul Chelaru declarase la sfîrşitul săptămînii trecute că anumite grupuri de tip mafiot sunt interesate ca România să fie un stat slab, pentru a putea opera și genera tulburențe.
Ministerul Justiţiei a remis un comunicat de presă, prin care anunţă că va suspenda activitatea şi chiar va lichida organizaţiile obşteşti, care practică activităţi politice.
Nu poate fi propusă ca obiectiv şi nici admisă ca rezultat, răstignirea unei mari părţi a populaţiei în frig şi întuneric.
Preşedintele Uniunii Scriitorilor din Federaţia Rusă, Valeri Ganicev, a sprijinit „politica invizibilă a Federaţiei Ruse în regiunea transnistreană, orientată spre reunirea Rusiei cu teritoriile ei istorice.”
Birocraţia şi politica şi-au dat din nou mîna pentru a încetini cît mai mult privatizările.
Din lipsă de cvorum comisia de mediere nu a reuşit astazi să discute articolul 46 din legea caselor naţionalizate.
Liderii de la Tiraspol se eschivează de la procesul de negocieri, folosind în acest scop diverse pretexte, inclusiv instituirea regimului parlamentar de guvernare în Republica Moldova.
Eugen Rădulescu: Consorţiul format din fondul româno-american şi Region Europe va prelua 99 % din activul băncii.
Politicienii români sunt produsul acestei societăţi tributară vechilor mentalității si traumatizată de necazurile tranziției.
Barometrul de Gen care sintetizeaza munca făcută de o echipă de cercetare în perioada iulie-august 2000.
Încarcă mai mult