Opoziția consideră că au fost încălcate recomandările Consiliului Europei.
Cuvîntul cheie „comision” apare şi de această dată în plîngerea recent formulată de către APAPS.
Vlad Cubreacov: ,,Proiectul de rezoluție, aflat în examinarea Dumei de stat a Federației Ruse reprezintă un abuz și o ingerință grosolană în politica mai multor state, printre care și R. Moldova.”
Renate Weber: obstrucția bisericii nu poate decît „să întărească o suspiciune care este suficient de larg răspîndită în societatea românească cu privire la comportamentul unora dintre ierarhii Bisericii ortodoxe privind colaborarea lor cu organele de securitate.”
Pregătirile pentru securizarea frontierei la standardele europene sunt atât în interesul României, cât şi al R. Moldova, în eforturile lor de integrare europeană.
Statul roman, deşi nu este nici dictatorial şi nici criminal, iar aparent îşi desfăşoară activitate potrivit legilor, nu este totuşi un stat de drept.
Anunţul că ministerul lui Ovidiu Muşetescu va cere în instanţă rezilierea contractului de privatizare de la Reşita a smuls un lung oftat de multumire din piepturile de aramă ale liderilor de sindicat.
Ministrul Finanţelor, Mihai Manoli, a declarat în plenul Parlamentului că Guvernul va solicita Băncii Naţionale un împrumut de 30 de milioane de dolari.
Cu Michael McNutt, reprezentant al companiei Noble Ventures.
Menţinerea unui climat democratic, continuarea reformelor şi privatizărilor, respingerea tentaţiilor de restauraţie cu iz sovietic în cultură, limbă, istorie, ar da credibilitate orientărilor Moldovei pe plan extern.
Raportul CE propune suprimarea vizelor din ianuarie 2002.
Începând cu 1 iulie cetăţenii R. Moldova vor avea nevoie de paşaport de străinătate pentru a intra, tranzita şi rămâne pe teritoriul României.
Încarcă mai mult