ناامنی چالش اصلی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان است. تهدید جدی امنیتی حتی شماری از مراکز رأیگیری را در پایتخت با خطر مسدود شدن مواجه کرده است.
برخی از نامزدان ریاست جمهوری دامنه پیکارهای خود را به ولایات توسعه دادهاند.
بر بنیاد یافتههای یک نهاد ناظر انتخاباتی افغانستان، مهاجرین، بیجا شدگان داخلی، زنان که حاضر نیستند عکسشان در روز انتخابات گرفته شود، عدم حضور کارمندان زن در مراکز و باشندگان ولسوالیهای ناامن واجدین شرایط اند که نخواهند توانست در انتخابات ریاست جمهوری رأی بدهند.
بنیاد انتخابات آزاد و عادلانۀ افغانستان (فیفا) با اشاره به محروم ماندن بیجاشدهگان از حق رأیدهی، کمیسیون را به بیتفاوتی متهم میکند.
شماری از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری افغانستان خواستار تاخیر برگزاری این انتخابات هستند. اما کمیسیون انتخابات میگوید که تاریخ برگزاری انتخابات غیر قابل تغییر است.
در حالیکه روز های انگشت شمار به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری افغانستان باقی مانده، اتحادیه اروپا برای کمک با این روند قرارداد را به ارزش هشت میلیون یورو به امضا رساند.
شماری از جوانان تحصیلکرده بیکار در ولایت فاریاب در شمال افغانستان میگویند انتظار دارند رئیس جمهوری آینده گرهی از کار آنها بگشاید.
عنایتالله حفیظ نامزد انتخابات ریاست جمهوری شماری از اعضای کابینه، به ویژه سرپرست وزارت حج و اوقاف را به کمپاین به نفع محمداشرف غنی، رئیس جمهور و دیگر نامزد انتخابات متهم میکند و میگوید آقای غنی در پیکارهای انتخاباتی از امکانات دولتی استفاده میکند.
شماری از نهادهای ناظر انتخابات میگویند کمیسیون مستقل انتخابات تاکنون فهرست رأیدهندگان را در مرکزهای رأیدهی نصب نکرده است.
کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان میگوید، برای استخدام زنان در مناطقِ که اجازه کار را ندارند، امتیازات اضافی میدهد.
کندز شهری که ۲۲ روز پیش در لبۀ سقوط قرار گرفت و طالبان به گونۀ تهاجمی بر بخشهای این شهر حمله کردند. باشندگان این ولایت حالا نگران امنیتشان در روز رأیدهی هستند – روزی که به باور آنان آیندۀ افغانستان را رقم میزند.
عبدالله عبدالله که در میان طرفدارانش در غور سخنرانی میکرد گفت: "مردم در انتظار تغییر و پایان یک دورۀ پررنج اند."
بیشتر "لود" شود