پس از آغاز کنسرتهای آرکستر جوانان انستیتوت ملی موسیقی افغانستان، آرکستر بانوان این انستیتوت زیر نام "زهره" هم سلسله کنسرتهایی را در اروپا آغاز کرد.
نخستین اجرای آرکستر بانوان زهره که پس از دوسال به تاریخ ۱۳ اکتوبر در تیاتر کینتو شهر بایون فرانسه برگزار شد.
رهبری آرکستر زهره را در این کنسرت سیماس، موزیسین پرتگالی به عهده داشت.
داکتر احمد ناصر سرمست، رئیس انستیتوت ملی موسیقی افغانستان به رادیو آزادی گفت، اکنون آرکستر زهره با ۲۵ نوازنده تازه که همه دختران جوان هستند و با رهبری یک موزیسین پرتگالی دوباره به فعالیت آغاز کرده است.
او در بارۀ نخستین کنسرت این آرکستر پس از حاکمیت دوبارۀ طالبان گفت:
"این اجرا با استقبال بسیار گرم همراه بود، و تماشاچیها به پا ایستادند برای تشویق دختران کف زدند، آنکور یا اجرای پایانی را نیز دختران اجرا کردند."
آقای سرمست میگوید که این بار با پیام اعادۀ حقوق زنان و دختران در افغانستان، اعادۀ حقوق هنرمندان و موسیقی افغانستان که توسط طالبان نقض شده است، فعالیت شان را آغاز کردند.
قرار است که ارکستر بانوان زهره در کشور اسپانیا نیز کنسرتی را اجرا کند.
فریده احمدی، یکی از اعضای آرکستر بانوان زهره که در این تیم ویلیون مینوازد، دربارۀ کنسرت جمعهشبشان به رادیو آزادی گفت:
"ما هیجان زده بودیم، خوشحال بودیم که بعد از دو سال سر استیج اجرا داشته باشم، ما صدای زنان افغانستان هستیم."
زهره یکی دیگر از دخترانی که چارپیت مینوازد از استقبال تماشاچیهای کنسرت میگوید:
" استقبال مردم بسیار گرم بود، برنامههای ما این است که آرکستر زهره اجراهای بیشتر داشته باشیم تا بتوانیم اجراهای دختران افغان را نشان دهیم و صدای زنان افغان و موسیقی افغانستان باشیم."
آرکستر بانوان "زهره" که متشکل از دختران جوان است، در سال ۲۰۱۵ و در چارچوب انستیتوت ملی موسیقی افغانستان ایجاد شد که پیش از حاکمیت دوبارۀ طالبان در افغانستان اجراهای زیادی در برنامههای داخلی و خارجی داشتند. یکی از اجراهای این آرکستر در سال ۱۳۹۸ در شهر لندن بود که با استقبال زیادی مواجه شد.
اما با حاکمیت دوبارۀ طالبان در آگست ۲۰۲۱ اعضای انستیتوت ملی موسیقی افغانستان از جمله اعضای آرکستر زهره به پرتگال منتقل شدند.
پیش از این آرکستر جوانان انستیتوت ملی موسیقی افغانستان کنسرتهایش را در سال ۲۰۲۲ در کشورهای اروپایی آغاز کرده بود.
حکومت طالبان موسیقی را حرام میداند و در کنار آزار و اذیت هنرمندان در افغانستان زیر حاکمیت طالبان، پخش موسیقی در رسانهها و موترهای شهری از سوی طالبان منع شده است.