اعتراض کنندهگان در کابل میگویند که خیمههای تحصن شانرا به اثر فشارهای حکومت نه بلکه به اساس خواست مردم کاهش دادهاند.
آنان میگویند که پس از این از یک خیمه مرکزی که در منطقه شیرپور شهر کابل موقعیت دارد به اعتراضات شان ادامه میدهند.
اعتراض معترضین در شهر کابل برای دوازدههمین روز ادامه دارد اما با این تفاوت که تعداد خیمهها از هشت خیمه به یک خیمه کاهش یافتهاند.
تعداد خیمهها کاهش یافتهاند اما خواستهای معترضین هنوز هم پا برجاست و آنان در کنار استعفای رهبران حکومت وحدت ملی خواهان برکناری مشاور امنیت ملی و شماری از مقامات امنیتی هستند.
اما اینکه چرا معترضین مجبور به برداشتن خیمه هایشان از مناطق مختلف شهر شدند نورالله حکیمی یکی از معترضین در مورد چنین میگوید:
"با توجه به نیاز جامعه ما به امنیت و احترام ماه مبارک رمضان و خواست مردم از ما یک طرفه و بدون اینکه کدام فشاری وجود داشته باشد و بدون اینکه حکومت از ما خواسته باشد و یا وعده بر این داده باشد که به خواستهای معترضین در آینده رسیدهگی میکند یک تعداد خیمههای خود را از شهر برداشتیم."
تنظیم کنندهگان اعتراضات میگویند تا زمانیکه تمام خواستهای شان قبول نشده باشد در خیمه که در چهاراهی شیرپور موقعیت دارد حضور داشته و از همینجا به اعتراضات شان ادامه میدهند.
این در حالیست که هیئتی میانجی ولسی جرگه پس از گفتگو با معترضین و حکومت روز گذشته یک طرح یازده مادهیی را تصویب کرد.
به اساس این طرح هیئت ولسی جرگه، حکومت باید خواستهای قانونی و مشروع معترضین را بپذیرد.
ریاست جمهوری افغانستان نیز روی میانجیگری ولسی جرگه در خصوص شنیدن و دریافت راه حل برای خواستها اعتراض کنندهگان تاکید میکند.
نجیب الله آزاد معاون سخنگوی رئیس جمهور درین مورد به رادیو آزادی گفت:
"طرف سوم حالا مسئولیت گفتگو را پذیرفتهاست و بر علاوه مشوره با اعضای مجلسین شورای ملی چهرههای سیاسی و بزرگان برای جلوگیری از این مشکل و خشنونتها اقدام میکند."
بیشتر کارشناسان و شهروندان کابل به این تاکید دارند که باید اعتراضات در پایتخت به پایان برسد بخاطریکه به گفته آنان به اثر مسدود شدن راهها مردم در شهر کابل با مشکلات زیاد روبهرو شده و کارهای روزمرۀشان نیز متوقف گردیدهاند.
حتی تاجران افغان ازاین ناحیه شکایت کرده و گفتهاند که به اثر مسدود شدن جادهها در شهر کابل روزانه حدود دو میلیون دالر برای آنان زیان میرسد.
گزارش: جاوید حسن زاده