فاطمه دختر نوجوان دیگریست که به زندگی اش پایان داد و با استفاده از مواد زهری مرگ موش، دست به خود کشی زد.
وی که شانزده سال داشت دیشب پس از خوردن مرگ موش، توسط فاملیش به شفاخانه ولایتی غور انتقال داده شد اما به دلیل آنچه از سوی داکتران کمبود امکانات گفته میشود نتوانستند تا جان وی را نجات دهند.
محمد عارف لعل زاد یکی از داکتران در شفاخانه ولایتی غور میگوید، تحقیقات ابتدایی آنها نشان میدهد که این خانم از مواد زهری استفاده نمودهاست.
وی افزود:
" نظر به گفته این خانم که شب گذشته به شفاخانه آوردند این خانم مرگ موش خورده بود هم چنان نظر به معاینات ما و شستشوی معده این دختر چنین برداشت میشد که مرگ موش خورده بود."
از سوی هم عبدالهادی چهل غوری مدیر مبارزه با جرایم جنایی قوماندانی امنیه غور میگوید که اعضای خانواده این دختر بخاطر تحقیقات و روشن شدن انگیزه این رویداد بازداشت شدهاند.
اما به گفته آقای چهل غوری این دختر نامزاد بوده و کدام خشونت متوجه وی نبودهاست.
وی به رادیو آزادی گفت:
" مادر و برادر هایش را ما گرفتیم و تحقیقات روی موضوع جریان دارد اما چیزی که ما فهمیدیم در این قضیه کدام خشونت متوجه این دختر نبود تنها و شاید دیگر علت داشته باشد که باید روشن گردد."
قتل زنان و دختران و هم چنان خود کشی آنان در غور در طی سالجاری افزایش قابل ملاحظه داشته است که علت و انگیزه آن همواره خشونتهای خانوادگی عنوان میگردد.
هاجره بشیری مدیر حقوق ریاست امور زنان غور با نگرانی از وضعیت زنان در این ولایت میگوید که علت اصلی خشونت ها در غور آگاهی خانمها از حقوق شان است که در زمان مطالبه با خشونت مواجه میشوند.
وی افزود:
"دلیل افزایش خشونت ها بلند رفتن ظرفیت خانوادهها است از مدت ها به این طرف زنان به بد داده شده بودند آگاهی حاصل کردند فعلاً مراجعه میکنند و خواهان فسخ این مسایل میشوند و یا دیگر حقوق شان که پا مال میشود میخواهند تا حق خود را بگیرند و اما به خشونت مواجه میشوند تا اینکه سرنوشت شان به خود کشی و یا بد تر از این میگردد."
بر بنیاد گفته های ریاست امور زنان غور تنها در چند ماه سالجاری ده قضیه اقدام به خود کشی توسط مرگ موش در این اداره ثبت شدهاست که تنها چهار تن آنان نجات داده شدهاند.
قدیر غفوری