سازمان ملل متحد ، اتحادیه اروپا و بریتانیا از ایران و اسرائیل خواسته اند که خویشتن داری نشان دهند و روسیه نیز گفته است که افزایش خشونت به نفع هیچ طرفی نیست.
انتونیو گوتریش، سرمنشی سازمان ملل متحد دیروز در سخنرانی خود در نشست اضطراری شورای امنیت این سازمان درباره حمله ایران بر اسرائیل گفت که امنیت منطقه مسئولیت مشترک همه است:
"شرق میانه در لبه پرتگاه است، مردم منطقه با یک خطر واقعی روبرو هستند، این خطر یک جنگ ویرانگر و تمام عیار است. اکنون زمان آرامش و کاهش تنش است. اکنون زمان حداکثر خویشتن داری است. این مسئولیت مشترک ما است که نگرانی های همه طرف ها را در نظر بگیریم و از تشدید بیشتر اوضاع جلوگیری کنیم."
جوزف بوریل، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که آنها نیز در معرض خطر هستند و به گفته وی باید از این وضعیت دوری کنند.
بوریل در مصاحبه ای با یک رادیویی اسپانیایی گفت باید متوقف شوند و به عقب برگردند.
دیوید کامرون، وزیر خارجه بریتانیا در مصاحبه با بی بی سی گفت که اگرچه پاسخ اسرائیل به ایران موجه است، اما به عنوان یک دوست، از اسرائیل می خواهیم که دقت بیشتر داشته باشد.
روسیه که از متحدان ایران در منطقه است گفت که افزایش تنش در منطقه به نفع هیچ طرفی نیست و مشکلات باید از طریق گفتگو حل گردد.
ایران شنبه شب برای اولین بار مستقیماً بر اسرائیل، رقیب تاریخی خود حمله کرد و بر اساس گزارش ها از بیش از ۳۰۰ راکت و طیاره بی سرنشین در این حمله استفاده کرد.
تقریباً تمامی این راکت ها و طیاره های بی سرنشین با کمک سیستم دفاعی اسرائیل ، امریکا، فرانسه، بریتانیا و اردن منهدم شدند.
تنها چند راکت به خاک اسرائیل اصابت کرد که به یک پایگاه نظامی آسیب رساند و یک دختر ۷ ساله در نتیجه آن مجروح شد.
ایران گفته که این حملات را به تلافی حمله به قنسلگری خود در دمشق انجام داده است.
در حمله اسرائیل بر قنسلگری ایران در اول اپریل ، ۷ تن از اعضای ارشد سپاه پاسداران کشته و یک بخش از ساختمان قنسلگری این کشور در دمشق ویران شد.
علیرغم درخواست جهان برای خویشتن داری، مقامات اسرائیلی گفته اند که ایران در زمان و شرایط مناسب تاوان حملات خود را خواهد داد.