معمولاً زنان در مناطق قبایلی پاکستان زمانیکه در محضر عام حضور مییابند، از قواعد وضع شده توسط تندروان در زمینۀ لباس پیروی میکنند، اما یک خانم بیوۀ افغان که از سالها به اینسو در وزیرستان جنوبی زندگی میکند، با پوشیدن چادر و لباسهای معمول در افغانستان با قواعد وضع شده توسط طالبان مبارزه کردهاست.
به نوشتۀ نشریه اندپندنت، گل جمعه که مادر شش فرزند است از مدت ده سال به اینسو در وزیرستان جنوبی زندگی میکند و بطور آشکار از قواعد شدید وضع شده توسط شورشیان طالب سر باز زده که کنترول آن مناطق را از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ میلادی در دست داشتند.
ابوبکر صدیق کارشناس مسایل پاکستان با اشاره به اینکه با وصف محدویتها، اما تطبیق آن در برابر خارجیها متفاوت بودهاست، میگوید:
"در جامعۀ قبیلوی پشتونها در وزیرستان جنوبی، کسانیکه از خارج میآیند بالای شان رسوم منطقه زیاد هم تطبیق نمیشود."
بر اساس گزارش نشریۀ دیلی پاکستان خانم گل جمعه را میتوان روزانه در بازار وچه خوره یافت که با مردمی که برای خریداری به بازار میآیند، قصههایش را در مورد گذشته تقسیم کرده، پول خورد دریافت میکند. این در حالیست که با وصف شکست طالبان شورشهای آنها ادامه دارد و تا هنوز هم زنان را در مورد عدم تطبیق قواعد تندروانه، تهدید میکند.
گل جمعه در آن منطقۀ پاکستان زندگی میکند که در سال ۲۰۱۲ میلادی ملاله یوسفزی فعال بخش آموزش زنان مورد حمله تندروان قرار گرفت و شدیداً زخمی شد.
ابوبکر صدیق با اشاره به اینکه زنان در مناطق قبایلی پاکستان و جنوب افغانستان به کارهای پر مشقت مشغول اند و اجرای این کارها اکثراً با پیروی از قواعد سخت گیرانۀ تندروان میسر نیست، میگوید:
"در منطقه وزیرستان و پکتیای بزرگ افغانستان بالای زنان قیودات زیاد وجود ندارد، چون آنها با چادری و حجاب نمیتوانند کارهای مشکل روزانه را انجام دهند."
به نوشته نشریۀ اندپندنت، به نظر میرسد که مردان مسلح با کلاشنیکوف که در سرکهای شهر در گشت و گذار اند، به گل جمعه این قصه گویی پیر شهر توجه نمیکنند و تعدادی از مردم محل او را سیمای قابل احترام و دوستداشتنی شهر شان میدانند.