تقریباً هشتاد درصد مردم در نقاط گوناگون جهان در مورد گرم شدن کرۀ زمین ابراز نگرانی کرده و بسیاری شان خواهان اقدامات جدی برای رفع این مشکل شده اند.
سازمان ملل متحد در یک تحقیق جدید با مردم در گوشه های مختلف جهان در مورد تغییرات اقلیمی صحبت کرده و نظرات شان را بازتاب داده است.
درین گزارش جدید با ده هزار تن در هفتاد و پنج کشور، از افغانستان گرفته تا زیمبابوه مشوره شده است.
این تحقیق نشان می دهد که 79 درصد مردم بسیار نگران بوده اند، 19 درصد به اندازۀ متوسط نگرانی داشته و تنها دو درصد هیچ نگران نبوده و در مورد تغییرات اقلیمی ابراز نظر هم نکرده اند.
به اساس این گزارش، 66 درصد از اشتراک کننده گان گفته اند که برای رسیدگی به مشکل اقلیمی باید اقدامات مشخصی روی دست گرفته شود.
به گونۀ مثال، آنان گسترش استفاده از انرژی بادی و آفتابی را به عنوان فرصتی برای بهبود کیفیت زندگی شان پیشنهاد کرده اند.
سازمان ملل متحد تلاش دارد تا در مورد محدود ساختن تغییرات اقلیمی در ماه دسمبر امسال در پاریس به یک توافق دست یافته شود.
کرستیانا فیگوریس، رئیس بخش تغییر اقلیم سازمان ملل متحد، گفت که یافته های این گزارش جدید حمایت عموم مردم را در کشورهای دارا و نادار ازین تلاش ملل متحد به اثبات می رساند.
او که در یک نشست خبری دیروز در بن آلمان صحبت می کرد، افزود که اکنون باید گام های عملی برداشته شوند.
تقریباً نماینده گان از دوصد کشور جهان سرگرم گفت و گوها در شهر بن هستند و تلاش دارند تا تهداب توافق پاریس در مورد محدود ساختن تغییرات اقلیمی را از همین حالا بگذارند.
رهبران کشورهای بزرگ صنعتی جهان گفته اند تلاش می کنند تا استفاده از موادسوخت کاربن را کاهش بدهند.
آنان همچنین هدفِ را برای کاربن زدایی جهانی تا سال 2100 میلادی تعیین کرده اند.
متخصصان سازمان ملل متحد می گویند: احتمال می رود که فعالیت های انسانی عمدتاً استفاده از مواد سوخت فوسیلی از سال 1950 میلادی به این طرف مسوول بخش اعظم تغییرات اقلیمی در جهان بوده باشد.