در برنامه کنونی فکر نو جمشید حبیب زاده پیرامون اختلافات اخیر محصلان پوهنتون تعلیم و تربیه بخاطر تغییر نام پوهنتون شان به نام استاد پروفیسور برهان الدین با چند تن از محصلان همین پوهنتون و پوهنتون کابل...
در برنامه کنونی فکر نو جمشید حبیب زاده پیرامون علل و عوامل افزایش موارد تجاوز جنسی بر اطفال و نوجوانان در کشور و راه های جلوگیری از آن با چند تن از محصلان پوهنځی روان شناسی پوهنتون کابل حرف زده است. این محصلان یگانه علت افزایش تجاوز جنسی بر اطفال را جنگ سالاری و...
شماری از محصلین پوهنتون کابل در مورد چگونگی مبارزه با فساد اداری و سخنان رییس جمهور کرزی با قوای سه گانه ی کشور، دیدگاه های متفاوت دارند. رییس جمهور کرزی به روز پنجشنبه در اجلاس کم سابقه در مقر شورای ملی به قوای سه گانه کشور سخنرانی کرد...
چرا تمایل جوانان به پیوستن به صفوف نیروهای امنیتی در بغلان افزایش یافته است؟ درین برنامه فکر نو با جوانان بغلان صحبت کرده ایم و دلایل این علاقمندی را ازیشان پرسیده ایم.
جوانان افغان در چه حدی بر نیروهای امنیتی افغان اعتماد دارند؟ درین برنامه فکرنو نظرات جوانان را در مورد پروسهء انتقال امنیت مناطق مختلف افغانستان به نیروهای افغان می شنوید:
حکومت افغانستان از فرصت ده ساله در چی حدی استفاده کرده است؟ اوضاع از لحاظ امنیتی، سیاسی و اقتصادی به کدام سمت در حرکت است؟
مردم چقدر از حکومت افغانستان راضی هستند؟ آیا حکومت افغانستان وعده های را که به مردم داده عملی کرده یا نه؟ همین سوال ها را در برنامهء این هفتهء فکرنو با جوانان مطرح کرده ایم:
پیش شرط های جوانان در مورد مذاکره با طالبان چیست؟ درین برنامهء فکر نو بیشتر بشنوید:
حملهء انتحاری در مکان های عامه مثل شفاخانه ها چی توجیه دارد؟ چرا یک فرد دست به حمله انتحاری می زند؟ و چگونه می شود ذهنیت ترور را تغییر داد؟ جوانان در برنامهء «فکرنو» به این سوال ها جواب داده اند.
جوانان در برقراری صلح در افغانستان چی نقش دارند؟ چرا تلاش های صلح حکومت افغانستان با طالبان تاکنون به جای نرسیده و جنگ هم چنان ادامه دارد؟ درین برنامهء «فکرنو» از جوانان بشنویم که چی راه حل های را پیشنهاد می کنند؟
مرگ اسامه بن لادن وضعیت را در افغانستان چگونه شکل خواهد داد؟ آیا ختم زنده گی سری بن لادن در پاکستان صفحهء جدیدی از حیات صلح آمیز را در افغانستان خواهد گشود؟ اگر نیروهای امریکایی و ناتو از افغانستان خارج شوند، این کشور با چی سرنوشتی رو به رو خواهد شد؟ درین «فکرنو» از جوانان بشنوید که به این پرسش ها چگونه پاسخ داده اند
در امتحان کانکور پارسال 117 شاگرد امتحان دادند، اما 75 هزار تن شان ناامید برگشتند. اکنون، اتاق تجارت و صنایع افغانستان با روی دست گرفتن ابتکاری زمینهء جذب تقریبا 16 هزار تن ازین شاگردان را به پوهنتون های خصوصی فراهم کرده است. درین برنامهء « فکر نو» درین مورد صحبت کرده ایم که این اقدام چقدر می تواند عملی باشد و آیا شاگردان توان پرداخت پول در برابر تحصیل را دارند؟
بیشتر "لود" شود