زمری باشندهء کشک رباط سنگی ولایت هرات: سلام به کارکنان محترم رادیو آزادی! امیداست که پیام به سمع مسوولین وزارت انرژی آب برسانید. مدت شش سال لین عمومی برق از جمهوری ترکمنستان به شهر هرات انتقال وصل شده است. چندین جریب زراعتی مردم ولسوالی کشک رباط سنگی به خاطر نصب پایه های برق تخریب شد. مسوولین برق به مردم این وعده دادند که بزودترین فرصت برای شما برق توزیع می گردد. از آن تاریخ به بعد، یک تعداد پایه های برق در این منطقه نصب نمودند ولی از برق تا به حال کدام خبری نیست که نیست.
نورآغا ازکابل: سفارت تاجکستان درکابل ازهر ویزهء که برای افغان ها صادرمی کند، مبلغ چهار صد دالررشوت می گیرند. اگرپول متذکره پرداخته نشود، از دادن ویزه خود داری می کنند.
من نذيرمحمدطارق ازولسوالي درايم بدخشان هستم: به كاركنان راديوی آزادی سلام تقديم مي دارم. بعد ازسلام در ميان قريه ما یک دريا وجود دارد كه درفصل بهار و تابستان مانع درس فرزندان ما می شود. ساختن پل روی دريا از توان مردم نمی باشد. اميد است تا دولت صدای مارا بشنود و اين پيام نشر شود.
امان الله از راغستان بدخشان: چرا دراستخراج معدن حاجی گک کمپنی های افغانی رقابت نمی کنند؟ یا آن که مقامات افغانی برایشان زمینه رامساعد نمی سازد؟ احمدقیس کابل : عامل سقوط دولت داکترنجیب الله همین ملیشه ها بود، اشتباه بیست سال پیش چرا دوباره تکرار می شود؟
تانكرهاي تيل رها شد، اما درنرخ آن كاهش نيامد! يك لیتر ديزل درولسوالي امام صاحب 60 افغانی مي باشد. ازمقامات مربوطه خواهشمندم تا درين باره غور کنند. مشكل ديگرما پارازیت کشنده و هلاك كننده يى می باشد كه درولسوالي ما زیاد شده است و به به نام نیروی اربكی یاد می شود. آن ها مردم را زيرلت و كوب قرارمي دهند، پول و موبايل را ازنزدشان مي گیرند. از كرزی صاحب خواهشمندم تا اين اربکی ها را محو و یا از فعالیت های منفی آن ها جلوگیری کند.
سلام احمد از کابل : سوال من این است که چرا وزارت مخابرات با فعال شدن فایبرنوری نتوانست نرخ انترنت را ارزان کند؟ قیمت یک ساعت انترنت در افغان تیلی کام 60 افغانی است که بسیار قیمت می باشد و یک متعلم مکتب نمی تواند از آن استفاده کنداستفاده کند.
نزاع بر مسالهء تانکر های تیل تجار افغان در ماه دسامبر سال گذشته هنگامی آغاز شد که مقامات ایرانی، دوهزار تانکر تیل تجار افغان را در آن سوی مرزها متوقف ساخته از آن ها به افغانستان جلوگیری کردند. در نتیجه مردم به کمبود تیل در افغانستان در جریان زمستان امسال روبروشدند. بسیاری از تانک های تیل در شهر های مختلف از کار باز ماندند و قیمت تیل حدود پنجاه درصد و همچنان قیمت مواد اولیه در افغانستان نیز افزایش یافته است. شنونده گان رادیو آزادی نیز بی تفاوت باقی نمانده، با ارسال پیام های تلیفونی و اس، ام، اس هایشان در قبال این مساله عکس العمل نشان داده اند.