آیا تجلیل از روز جهانی زن آنهم در این برههی از تاریخ که با جریانات پروسه صلح با طالبان همراه است میتواند حلال مشکلات بیشمار زنان افغان باشد؟
در این برنامه شما را میبریم در یکی از نقاط شهر کابل و با بانوانی که پس از حدود سه دهه دوباره با دریوری، اما این بار در منی بسها، خدمات حمل و نقل زنان کارمند و اطفال مکاتب را بصورت رایگان عرضه میدارند آشنا میسازیم.
زنان چگونه میتوانند با اتکاء به توانمندی های خود به خودکفایی برسند و زندگی اقتصادی و اجتماعی بهتری را برای خود و خانوادهای شان میسر سازند؟
در بخش اول این برنامه زن و زندگی بر موضوع عدم مسئولیت پذیری بسیاری از مردان در برابر زندگی مشترک زن و شوهری شان.
در این برنامه در دو بخش روی موضوعات متفاوت بحث شده است. در بخش اول برنامه در مورد تبعیض میان دختر و پسر از آوان کودکی شان و اثرات بد آن در آینده های این دختران، و در بخش دوم برنامه تبادلۀ بار بار زیورات طلایی زنان از روی همچشمی ها با زیورات نو تر را با اضرار اقتصادی آن به بحث میگیریم.
چرا بسیاری از زنان در قید محدودیت و کنترول و هم پرس و پال بیمورد و بیش از حد شوهر قرار میگیرند و به اصطلاح حریم خصوصی شان مصون نمیماند؟
اگر برادر یا پسر تان برای ازدواج زنی را که تجزبهای ازدواج قبلی را داشته است انتخاب نماید، برخورد شما با او چگونه خواهد بود؟
و اینکه آیا مادران این حق را دارند که نامشان در کنار نام پدر در تذکره فرزند شان درج شود؟ و آیا در قوانین افغانستان مادر امتیازات همگون با پدر را خواهد داشت؟
زنان در بهبود و یا بدتر ساختن روابط میان افراد فامیل از چه نقشی برخوردار اند؟
این مجتمع در بخشهای جداگانه زیبایی و پاکسازی صورت، رستورانت، فروشگاه، حوض آببازی و سونا، ماساژ، آرایشگاه و تفریحگاه برای زنان افغان فعالیت میکند.
این بار برگذاشتن مهریه های کلان هنگام نکاح درنگی میکنیم و اینکه چه دلایلی وجود دارد که بسیاری از دختران و خانواده های شان از حق مهر استفاده سوء میکنند و با زیاده روی در گذاشتن اندازۀ مهر بر مرد میخواهند او را برای همیش در گرو دختر شان نگهدارند و گویا، مانع جدا شدن آن زوج از هم گردند؟
چرا بیشتر زنان در جامعهای افغانی همواره از طرف شوهران شان با خشونت درگیر اند؟
بیشتر "لود" شود