حوریه مصدق در هرات تولده شده است. وی درس های ابتدایی اش را در همانجا خوانده، سپس به کابل رفته، تحصیلاتش را در کابل و پاکستان ادامه داده است. حوریه مصدق لیسانس ژورنالیزم به دست آورده، سپس ماستری خود را در بخش روابط عامه از پوهنتون بِرکلی ایالات متحده گرفته است.
سمیه رامش در رشتهء ادبیات درس خوانده، شاعر و نویسنده است و در حال حاضر هم ریاست بنیاد نواندیشان را در هرات به عهده دارد. می گوید: مقوله ایست که زن زن به دنیا نمی آید، بلکه جامعه زن را زن می سازد....
خالده خرسند در هرات تولد شده، در همانجا درس خوانده و از نویسندگان و فعالان برجسته زن است. او می گوید:" باور به حقوق زنان و باور به هویّت مستقل زن حتی در نزد بسیاری از مردان روشنفکر ما وجود ندارد."
ثریا پاکزاد از فعالان حقوق زنان در افغانستان است که بیشتر در شهر هرات در زمینهء حقوق زنان فعالیت دارد. وی در سال ۲۰۰۷ میلادی برندهء جایزهء شجاعت شناخته شد. ثریا پاکزاد رییس موسسهء "ندای زن" در ولایت هرات است و در برنامهء این هفتهء "رهبران زن" از او می شنویم.
رویا سادات در هرات تولد شده، همانجا مکتب رفته و از فاکولتهء حقوق فارغ شده است. رویا رویای فلم سازی خود را با ساختن نخستین فلم به نام "سه نقطه" به واقعیت مبدل کرد. رویا پنجاه قسمت نخست درامهء تلویزیونی رازهای این خانه و سه فصل سریال بهشت خاموش را کارگردانی کرده است.
فرخنده زهرا نادری نمایندهء مردم در ولسی جرگهء افغانستان است. او می گوید که در افغانستان بسیاری مردان زنان را به عنوان یک چالش می نگرند و چادری بر زنان تحمیل شده است تا آنان ضعیف بمانند. اما خانم نادری می گوید، می توان از همان چشمک های چادری، دریچه یی از قدرت ساخت و رهبر شد....
در این برنامهء "رهبران زن" با حلمیه رضایی در بامیان گفت و گو کرده ایم. حلیمه باور دارد که کارهای کوچک می توانند تغییراتی بزرگ به میان بیاورند. حلیمه می گوید: زندگی را برای خود و دیگران تغییر در جهت مثبت تغییر داده است.
در برنامهء این هفتهء "رهبران زن" از میترا مهران یعقوبی محصل پوهنتون امریکایی در کابل می شنویم که با گذشت از "هفت خوان رستم" از ولایت بدخشان به کابل آمده است تا درس بخواند و تحصیل کند. میترا مهران یعقوبی به آیندهء افغانستان باور دارد و می گوید که به مبارزه و تلاش هایش برای تامین حقوق زنان در افغانستان ادامه خواهد داد.
در این برنامهء "رهبران زن" با نورجهان اکبر گفت و گو کرده ایم. نورجهان می گوید: "نواندیشی و حساس بودن در برابر پدیدها می توانند در آوردن تغییر مثبت نقش اساسی داشته باشند."