رهبران شماری از کشورهای منطقه از کشته شدن ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران و حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه آن کشور ابراز تاثر کردند.
حکومت طالبان با نشر خبرنامهای گفته که از این رویداد به شدت متأسف است و افزوده که در همچو شرایط سخت در کنار مردم ایران ایستادهاند. قبلا وزارت خارجه طالبان گفته بود که سانحه هوایی را به بیم و امید دنبال می کند.
شهباز شریف صدراعظم پاکستان با ابراز همدردی با ایران یک روز عزای ملی در پاکستان اعلام کرده و گفته که بیرق پاکستان نیمه افراشته شده است.
نریندرا مودی، صدراعظم هند در شبکۀ اکس (توییتر سابق) با ابراز تاسف عمیق از کشته شدن رئیس جمهور ایران گفته که نقش ابراهیم رئیسی در توسعه روابط ایران با هند برای همیشه، در خاطره ها باقی خواهد ماند.
هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه، نیز با ابراز تاثر از این حادثه گفته که انقره از ساعات نخست این رویداد با تهران در هماهنگی قرار داشت و در عملیات کمک و نجات شرکت کردند.
به مناسبت کشته شدن رئیس جمهور ایران و هیئت همراه وی، در ایران پنج روز عزای عمومی اعلام شده است.
در لبنان نیز سه روز عزای عمومی اعلام شده و حزب الله لبنان که مورد حمایت ایران است، به همۀ مردم ایران تسلیت گفته است.
براساس خبرگزاری فرانسپرس، گروه فلسطینی حماس که از سوی ایالات متحدۀ امریکا و اتحادیۀ اروپا به حیث یک سازمان تروریستی شناخته شده، از درگذشت ابراهیم رئیسی ابراز تاسف عمیق کرده، او را حامی مقاومت فلسطینی ها خوانده است.
کرن ژان پییر سخنگوی قصر سفید دیروز به خبرنگاران گفت که رئیس جمهور بایدن در جریان این رویداد قرار داده شده، اما در این مورد جزییات بیشتر ارائه نکرده است.
خبرگزاری رویترز به نقل از یکی از مقامات اسرائیل، رقیب سرسخت منطقوی ایران، گفته که آنها در قتل ابراهیم رئیسی دست نداشتند.
ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، حسین امیر عبداللهیان وزیر خارجه و چند مقام عالی رتبه دیگر ایران، دیروز در سانحۀ سقوط هلیکوپتر کشته شدند.
تاکنون علت این سانحه به طور رسمی اعلام نشده، اما جواد ظریف وزیر خارجه سابق ایران ادعا کرده که امریکا "یکی از مقصران این فاجعه" است.
ظریف گفته که امریکا فروش پرزه جات طیارات و بخش هوانوردی ایران را تحریم کرده، اجازه نمی دهد که ایران یک سیستم هوانوردی خوب و قوی داشته باشد.