جنگ در غزه در حالی وارد هفتمین ماهش شد که انتظار می رود دور تازۀ گفتگو ها برای برقراری آتش بس در غزه و رهایی گروگان ها در قاهره آغاز شود.
فرانس پرس به نقل از خبرگزاری القاهرۀ مصر نوشته است که در یک اقدام تازه ویلیام برنز رئیس ادارۀ استخبارات مرکزی ایالات متحده، سی آی، ای و شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی صدراعظم قطر از امروز یکشنبه در گفتگو های غیرمستقیم بین هیئت های اسرائیل و گروه حماس اشتراک خواهند کرد.
ایالات متحده و اتحادیۀ اروپا حماس را به عنوان یک سازمان تروریستی می شناسند.
حماس گفته که برقراری آتش بس کامل و خروج نیروهای اسرائیلی از غزه خواست های عمده ای این گروه است ، شرط هایی که اسرائیل قبلاً رد کرده بود.
جنگ در غزه پس از آن آغاز شد که حماس در حمله ای به اسرائیل در هفتم ماه اکتوبر سال گذشته دستکم ۱۲۰۰ تن را کشت و ۲۵۰ تن دیگر را گروگان گرفت.
ده ها تن از این گروگان ها دوباره رها شده اند و از برخی دیگر اجساد شان پیدا شده است.
ارقام وزارت صحت در کنترل حماس در غزه نشان می دهد که در حملات اسرائیل تاحال بیش از ۳۲۵۰۰ فلسطینی در نوار غزه کشته شده اند.
اردوی اسرائیل امروز یکشنبه ۷ اپریل نام هایی چهارسرباز اسرائیلی را که دیروز در نوار غزه کشته شدند منتشر کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز با کشته شدن این سربازان ، شمار تلفات نیروهای اسرائیلی در غزه به ۶۰۴ تن رسید.
اردوی اسرائیل در بیانیه ای گفته است که چهار کماندوی اسرائیلی به روز شنبه در جنوب اسرائیل کشته شدند.
گروه جنگجوی حماس ادعا کرده که برضد نیروهای اسرائیلی در شهر خان یونس کمین گرفته بود.
جوبایدن رئیس جمهور ایالات متحده در جریان یک مکالمۀ تلفنی با بنیامین نتانیاهو صدراعظم اسرائیل به روز پنجشنبه هفتۀ گذشته خواستار انتقال کمک های بشردوستانۀ بیشتر به غزه شد جایی که با خطر قحطی رو به رو است.
بایدن همچنان خواستار برقراری آتش بس فوری در غزه شده است.
در همین حال ریشی سوناک صدراعظم بریتانیا ضمن درخواست برای پایان جنگ در غزه گفته است که کشورش برای حمایت از حق اسرائیل در خصوص دفاع در برابر تهدید حماس به پشتیبانی از اسرائیل ادامه می دهد.
وزارت های خارجه و دفاع بریتانیا به روز شنبه ۶ اپریل اعلام کردند که یک کشتی نیروی بحری سلطنتی این کشور در روند انتقال کمک به غزه سهم خواهد گرفت.
این اقدام به عنوان بخشی از تلاش بین المللی برای همکاری در زمینۀ ایجاد یک دهلیز جدید بحری بشری در اوائل ماه می صورت می گیرد.
دیوید کامرون وزیر خارجۀ بریتانیا گفت که با این تلاش مشترک از سوی ایالات متحده ، قبرس و دیگر شرکا ، یک بندر موقت جدید در نزدیک سواحل غزه ایجاد خواهد شد.
کامرون در بیانیه ای وضعیت غزه را وخیم خوانده و گفته که چشم انداز قحطی واقعی است.
او افزوده که به رساندن کمک به کسانی که به شدت به آن نیاز دارند متعهد اند.