تیم ملی کریکت افغانستان در سلسله بازیهای جام جهانی روز یکشنبه تیم پرقدرت انگلستان را شکست داد که بسیاری رسانهها و از آن جمله روزنامههای بین المللی این را یک برد تاریخی عنوان کرده و در این مورد مطالب ی را به نشر سپرده اند.
روزنامه ایندیپندنت چاپ لندن مقاله خود را با صحبتهای جوس بتلر کپتان تیم انگلستان آغاز کرده که دلیل شکست مقابل افغانستان را بالای شرایط زمین کریکت انداخته است، این در حالی است که به نوشته روزنامه در مورد بالر انگلستان کریس ووکس سوالاتی در بخش بالنگ آن مطرح شده است.
ایندیپندنت آن بخشی از صحبتهای بتلر را نقل کرده است که می گوید آنقدر که تواناییاش را داشت بالنگ خوب نکرد، بتلر این را هم اضافه کرده که در مقابل افغانستان شکست خوردن برای تیم آنها یک ناکامی بزرگ بود.
روزنامه چاپ استرالیا سندی مارنینگ هرالد یک مطلب دلچست را نشر کرده که عنوانش است "برد افغانستان در چهره جام جهانی لبخند آورد" در مقاله آمده است که افغانستان به طور ظاهری در عمل باخته بود اما قسمی بود که بازیکنان افغان فهمیده بودند که در جام جهانی معنی شکست انگلستان چیست.
سندی مارنینگ هرالد نوشته است، برای انگستان این شکست آن قدر بزرگ بود که برای آن کلمات در فرهنگ لغات وجود ندارد.
روزنامه چاپ مالیزیا ستریت تایمز در عنوان مقاله خود سخنان جاناتان تروت مربی تیم ملی افغانستان را نوشته است که میگوید، معلوم میشود که برد در برابر انگلستان برای کریکت افغانستان یک نفس تازه بدهد، تروت گفته است که به انگلستان مدعی جام جهانی به تفاوت ۶۹ دوش شکست دادن برای بازیکنان افغان این باور را میدهد که میتوانند در سالهای آینده در برابر کشورهای ممتاز شانه به شانه بازی کنند.
روزنامه در پایان بازی افغانستان و انگلستان آن سخنان راشد خان ستاره افغان را گرفته است که گفته بود: امید دارد که این برد در داخل افغانستان که در آنجا زلزلهی پیهم که جان بیشتر از یک هزار نفر را گرفت و بیش از دو هزار نفر را زخمی ساخت بر لبهای آنها لبخند بیاورد.
روزنامه هندوستان تایمز سخنان منجم سومیت بجاج هندی را گرفته که به انگلستان دو روز قبل از بازی هشدار داده بود.
او در صفحه اکس نوشته بود که افغانستان بازی تعجب آور خواهد کرد اما هند برنده خواهد شد.
اما همین منجم در دقایق نخست بازی در ادامه نوشته قبلی خود به انگلستان هشدار داد که افغانستان را دست کم نگیرند.
نوشته منجم بسیار مشهور شد و تا نوشته این مقاله حدود ۲۷۵ هزار نفر بازدید کرده بودند و تعداد بازدید کنندگان آن بیشتر میشود.