درنتیجۀ تیراندازی و حملات انتحاری در منطقه باره در پشاور، دو پولیس پاکستانی کشته و ده تن دیگر به شمول افرادملکی زخمی شده اند.
اکبر خان افریدی، رئیس مأموریت پولیس باره می گوید که این حمله صبح امروز(۲۰ جولای) توسط دو فرد مهاجم صورت گرفت.
افریدی به رادیو مشال بخش پاکستان رادیو آزادی گفته که مهاجمان، نخست به تیراندازی آغاز کردند، سپس هر دو در زمان های مختلف حملات انتحاری را انجام دادند.
ظهیر افریدی، یک سخنگوی پولیس منطقه گفته که در نتیجۀ این حمله بخشی از سرک نیز تخریب شده است.
اداره کمک و نجات ایالت خیبر پختونخوا در پاکستان گفته که زخمی های این رویداد به شفاخانه ها منتقل شده اند.
ساختمان دفاتر پولیس که حملۀ امروز بر آن صورت گرفت، در بازار باره در پیشاور واقع شده و روزانه ده ها تن برای عرایض و تهیۀ اسناد به آن مراجعه می کنند. در داخل این ساختمان سالون بزرگی هم وجود دارد که در آن جرگه ها و جلسات برگزار می شود.
تا تهیۀ این گزارش کسی با گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته، ولی مقامات پاکستان در گذشته مسوول همچو حملات، تحریک طالبان پاکستان را دانسته اند.
پاکستان به خاطر فعالیت تحریک طالبان پاکستان در قلمرو افغانستان نگران است
این حمله در حالی صورت گرفته که اردوی پاکستان اخیراً اعلام کرده که یکی از نگرانی های اسلام آباد اشتراک اتباع افغانستان در فعالیت های تروریستی در پاکستان است که باید به آن رسیدگی شود.
اسلام آباد همچنان گفته که تحریک طالبان پاکستان، پناهگاه های امن و آزادی عمل در افغانستان دارند.
اما قهار بلخی سخنگوی وزارت امور خارجه طالبان، امروز جزئیات ملاقات امیر خان متقی سرپرست وزارت امور خارجه با آصف خان درانی نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان در تویتر
خود به اشتراک گذاشته گفته که آقای متقی به پاکستان اطمینان داده که افغانها به کسی آسیب نمیرسانند و طالبان اجازه نمیدهند که از خاک قلمرو افغانستان بر ضد هیچ کشور دیگر استفاده شود.
تحریک طالبان پاکستان، یک گروه متشکل از چندین گروه جنگجوی سنی است که جدا از طالبان افغانستان هستند.
ایالت خیبر پختونخوا پاکستان از دیر زمانی، محل فعالیت جنگجویان مسلح در امتداد سرحد بین افغانستان و پاکستان بوده است.
جنگجویان تحریک طالبان پاکستان پس از بن بست مذاکرات صلح با اسلام آباد در سال گذشته، دوباره به حملات در مناطق قبائیلی پاکستان آغاز اند.
اردوی پاکستان نیز عملیات را در این منطقه افزایش داده، اما در پی حملات شدید از جمله حمله ای که در ماه جنوری در نتیجۀ آن بیش از ۸۰ تن در یک مسجد در داخل مقر پولیس پیشاور کشته شدند، بسیاری از ساکنان محلی نیز اعتراض کرده اند.