سمیرا کوثری، دانشجوی دختر از ولایت بلخ برندۀ مقام نخست مسابقۀ "ادبی صادق هدایت" از ایران شده است.
او داستان کوتاه را تحت عنوان "آخرین پانزده دقیقه حق لمس" نوشته و از میان ۸۰۰ اشتراک کننده به عنوان داستان برتر شناخته شده است.
سمیران کوثری در مورد این مسابقه و اینکه داستانش حاوی چی پیامی است به رادیو آزادی گفت:
"من لینک این مسابقه را از طریق صفحات اجتماعی پیدا کردم و اشتراک کردم. داستان به گونه خیالی نوشته شده است. یک زن را روایت میکند که شوهرش با مشکل فلج روبهروست و این زن در خیالش میخواهد با مشکلات در جامعه مقابله میکند."
سمیرا کوثری دانشجوی زبان و ادبیات انگلیسی در یکی از پوهنتونهای خصوصی مزارشریف است.
بانو کوثری میگوید که علاقۀ خاصی به ادبیات دارد و دوست دارد در آینده مترجم شود:
"در سطحی برسم که افغانستان بتواند برایش مترجم داشته باشد. اکثر کتاب و رمانهای که میخوانم ترجمه شدۀ ایران و دیگر فارسی زبانها است. من آرزو دارم که آنقدر بیاموزم که بتوانم مترجم باشم."
کارشناسان ادبی و نویسندگان نقش نویسندههای جوان را در رشد و ایجاد آثار ادبی مهم میخوانند.
خالده تحسین، نویسندۀ افغان دریافت جایزۀ ادبی "صادق هدایت" را برای سمیرا و دیگر جوانان ارزشمند میخواند:
" این جایزه نه تنها برای خانم کوثری بلکه برای دیگر دختران افغانستان نیز بسیار ارزشمند است. این پیام را دارد که دختران افغانستان میتوانند در تمام عرصهها کار کنند و برتریهای خودشان را نشان بدهند. دختران و زنان افغان مستعد است، ولی چرا ما نمیتوانیم زمینۀ رشد شان را فراهم کنیم؟"
جایزۀ ادبی صادق هدایت به یادبود از نویسندۀ معاصر فارسی زبان و صاحب آثاری چون "بوف کور" "سه قطره خون" و " کتاب اوسانه" سالانه به داستانهای کوتاه منتشر نشده و در زمینۀ ادبیات داستانی زبان فارسی توسط بنیاد صادق هدایت اعطا میشود.
در هر دور مسابقه چهار داستان انتخاب میشوند که داستان نخست تندیس صادق هدایت و سه داستان دیگر لوح تقدیر با نام این نویسنده را دریافت میکنند.