جنگ میان طالبان و جبهۀ مقاومت ملی در بدخشان را هر دو طرف درگیر تأیید کرده اند.
معزالدین احمدی، رئیس اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان در بدخشان به رادیو آزادی میگوید، درگیری میان افراد آنان و افراد جبهۀ مقاومت ملی که وی از آنان به عنوان مخالفان یاد میکند، در منطقۀ شیوه که نقطۀ مرزی بین ۴ ولسوالی این ولایت است هنوز ادامه دارد.
به گفتۀ او، در این درگیریها ۴ تن از جبهۀ مقاومت ملی کشته و ۲ تن دیگر شان بازداشت شده اند: "شماری از مخالفان که ۲۰ یا ۳۰ نفر بودند، در بین ولسوالیهای یفتل، ارغنج خواه، شغنان و راغستان در منطقه شیوه جمع شده بودند و میخواستند که فعالیتهای ضد امارت انجام بدهند که حملههای مکرر در جریان است، گزارشی که اکنون رسیده است، چهار مخالف کشته شده و ۲ تن دیگر با اسلحه دستگیر شده اند، به همین شکل آن مناطق مهم که آنان در آنجا جابهجا شده بودند، از آنان گرفته شده است."
پیش از این ادعاهایی در صفحات اجتماعی مطرح شده که یک فرمانده مشهور طالبان به نام عبدالحمید مجاهد با دهها تن از افرادش به جبهۀ مقاومت ملی پیوسته است، اما معزالدین احمدی، رئیس اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان در بدخشان میگوید، فرد پیوسته به جبهۀ مقاومت ملی یک فرد عادی آنان است.
در مورد ادعای طالبان و جزئیات درگیریهای اخیر در بدخشان از صبغتالله احمدی، سخنگوی جبهۀ مقاومت ملی پرسیدیم، نامبرده به پرسشهای ما پاسخ نداد. اما روز گذشته در صفحۀ توییتر خود نوشته بود که افراد آنان در دو روز گذشته از امتحان سختی گذشته اند. آقای احمدی اما در مورد تلفات جبهۀ مقاومت و طالبان چیزی نگفته است.
تا اکنون هیچ کدام منبع مستقل در مورد تلفات این درگیری چیزی نگفته و همچنان ارقامی را که از طرف طالبان در مورد کشته شدهها و بازداشت شدهها ارایه شده تأیید نکرده است.
از سوی دیگر امرالله صالح، معاون نخست رئیس جمهور مخلوع نظام پیشین افغانستان که اکنون عضو جبهۀ مقاومت ملی است، در صفحۀ رسمی فیسبوکش جنگ در بدخشان میان طالبان و افراد این جبهه را تأیید و از آن استقبال کرده است.
گزارشها در مورد درگیری نظامی میان طالبان و جبهۀ مقاومت ملی در حالی به نشر میرسد که پیش از این هم در پنجشیر و بغلان میان این دو طرف درگیری نظامی صورت گرفته بود.
قابل یادآوری است که پس از حاکمیت دوبارۀ طالبان در افغانستان، هر از گاهی درگیریهایی میان نیروی طالبان و جبهه مقاومت ملی رخ داده است.
این جبهه در سال روان میلادی در ۱۳ ماه سنبله طالبان را به انجام محکمۀ صحرایی، شکنجه کردن، کشتار مقامهای نظام پیشین و نقض حقوق بشر متهم کرده بود، اما ذبیح الله مجاهد، سخنگوی حکومت طالبان این ادعا را رد کرده بود.
آقای مجاهد این ادعا را پروپاگند و آوازه خوانده بود.