لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
یکشنبه ۲۳ جدی ۱۴۰۳ کابل ۰۴:۱۰

افزایش کووید-۱۹ در افغانستان؛ سازمان جهانی صحت: توصیه‌های صحی را رعایت کنید


وزارت صحت عامه حکومت طالبان از افرایش موارد مثبت ویروس کرونا در افغانستان خبر داده است.
وزارت صحت عامه حکومت طالبان از افرایش موارد مثبت ویروس کرونا در افغانستان خبر داده است.

سازمان جهانی صحت از شهروندان افغانستان خواسته که با رعایت کردن توصیه‌های صحی باعث محافظت کسانی شوند که بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا قرار دارند.

این سازمان روز گذشته (یکشنبه) این موضوع را با نشر تکرار برخی از توصیه‌های صحی برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا مطرح کرد.

در همین حال وزارت صحت عامه حکومت طالبان از افرایش موارد مثبت ویروس کرونا در افغانستان خبر داده است.

شرافت زمان سخنگوی این وزارت شام دیروز یکشنبه به رادیو آزادی گفت: "در یکماه گذشته حدود شش هزار مورد مثبت ویروس کرونا را داشتیم، بدبختانه گراف این بیماری در ماه جاری نسبت به ماه گذشته افزایش یافته و کارمندان وزارت صحت عامه برای جلوگیری از گسترش این بیماری آمادگی کامل دارد."

آقای زمان گفت که برای تداوی بیماران مبتلا به ویروس کرونا مراکز تداوی در سرتاسر افغانستان فعال اند و بیش از ۳۸۰ مرکز تطبیق واکسین ضد این بیماری هم روزانه فعالیت دارند.

همچنین طارق اکبری سرطبیب شفاخانه افغان‌جاپان در کابل از افزایش موارد مثبت ویروس کرونا در افغانستان ابراز نگرانی کرد.

او شام دیروز یکشنبه به رادیو آزادی گفت: "در یک هفته گذشته مریضان مبتلا به ویروس کرونا در شفاخانه ما زیاد شده و همچنین شمار مراجعین بخش عاجل این شفاخانه هم افزایش یافته است. در حال حاضر ۶۵ مریض مبتلا به ویروس کرونا در داخل بستر داریم."

بر اساس ارقام وزارت صحت عامه طالبان، از آغاز شیوع ویروس کرونا تا کنون حدود ده میلیون نفر در این کشور واکسین ضد این ویروس را دریافت کرده اند.

این وزارت از شهروندان افغانستان می‌خواهد که توصیه‌های ارایه شده برای جلوگیری از ویروس کرونا را بگونه جدی در نظر بگیرند.

سازمان جهانی صحت توصیه می‌کند که برای جلوگیری از مبتلا شدن به کووید-۱۹ فاصله جسمی باید رعایت شود، دست‌ها روز چندین مرتبه با آب و صابون شستشو شوند، در مکان‌های عمومی بخصوص جاهای سرپوشیده دهن و بینی با ماسک پوشانیده شود، هنگام سرفه یا عطسه دهن و بینی با دستمال پوشانیده شود و در صورتی‌که نیاز نباشد افراد بیشتر در خانه باقی بمانند.

XS
SM
MD
LG