دیدبان حقوق بشر می گوید که کشور ها و نهاد های کمک کننده باید کمک های فوری بشری را برای نیازمندان در افغانستان فراهم کنند.
دیدبان جهانی حقوق بشر، از وضعیت بشری در افغانستان ابراز نگرانی کرده و بار دیگر نیاز فوری افغانها را به کمک های بشری برجسته ساخته است.
هیدر بار معاون بخش زنان در این نهاد، نا وقت روز جمعه به رادیو آزادی گفت که جامعه جهانی و طالبان نیاز دارند تا برای احیای اقتصاد افغانستان با هم مشترکاً کار کنند.
" فکر می کنم تصور نادرست وجود داشته که زمستان پایان یافته و بحران گذشته است. این از واقعیت دور است. خیلی زیادی از مردم همین اکنون با گرسنگی شدید روبرو اند. این تهدید هنگامی باز شدت می یابد که زمستان دو باره آغاز شود."
معاون بخش زنان در دیدبان حقوق بشر می گوید که هر گونه تاخیر در کمک رسانی به افغانستان، مرگبار و فاجعه آفرین خواهد بود.
او افزود که نبود توافق و تفاهم میان طالبان و جهانیان به ویژه ایالات متحده امریکا، برای احیای اقتصاد افغانستان آسیب جدی وارد کرده است.
پس از حاکمیت دو باره طالبان در افغانستان، حدود ۹.۵ میلیارد دالر دارایی اینکشور در امریکا منجمد شد. در این مدت بسته های کمکی از سوی جامعه جهانی با افغانستان صورت گرفته اما مقدار آن قابل توجه نبوده است.
برنامه غذایی جهان تخمین می کند که حدود ۱۹.۸ میلیون تن در افغانستان در گرسنگی بسر می برند.
برنامه غذایی جهان تخمین می کند که حدود ۱۹.۸ میلیون تن در افغانستان در گرسنگی بسر می برند.
بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، بیشتر از یک میلیون کودک در افغانستان بنابر قحطی و سوء تغذیه، امسال با خطر مرگ روبرو اند.
با گذشت نزدیک به ده ماه، تا اکنون حکومت سرپرست طالبان از سوی هیچ کشوری به رسمیت شناخته نشده و تعامل جهانیان با حکومت آنها، بر اساس چند نکته، از جمله رعایت حقوق بشر به ویژه حقوق زنان، ایجاد حکومت همه شمول و اینکه هیچ کشوری از افغانستان هدف حمله قرار نمی گیرد، مشروط مانده است.