ظریفه غفاری شهردار پیشین میدان شهر پس از اقامت شش ماهه در خارج دوباره به کشور بازگشت.
خانم غفاری بعد از به قدرت رسیدن طالبان به افغانستان توسط نیروهای خارجی در روند تخلیه به آلمان پناهنده شده بود.
اینکه چرا دوباره به افغانستان برگشته است روز شنبه به رادیو آزادی گفت: "من شعار را کنار گذاشتم و عملاً بخاطر خدمت و همکاری آمدم، خدمت برای زنان در چوکات ارزشهای اسلامی و افغانی اولویت من است اگر کسی بخاطر فعالیتهای غیر سیاسی و خدمت به مردم ضرر رساند پروا ندارم."
خانم غفاری از جامعه جهانی میخواهد بخاطر فشار بر طالبان میلیونها افغان فقیر را قربانی نکند.
او میگوید کمک به زنان و دختران افغان و مردم نادار بیشتر از هر زمانی دیگری ضروری است و به گفته او به همین دلیل به افغانستان آمده است.
وقتی از ظریفه غفاری در مورد امنیت او پرسیدیم، گفت: "تا حال که در امن هستم من به آن وعده طالبان باور کردم که بارها به افغانان صدا زدند بخاطر خدمت به مردم خود دوباره به کشور برگردند پس خواهیم دید که چه پیش میشود و آنان چقدر به وعده خود پایبند اند."
پیش از این اکثر مقامهای طالبان برای تمام افغانان پناهنده و مقیم کشورهای خارج بشمول مقامهای نظام پیشین بارها صدا زدند که دوباره به افغانستان برگردند.
اما بعضی از مقامهای نظام پیشین از دوباره آمدن ظریفه غفاری به کشور انتقاد کردند.
صحرا کریمی رئیس پیشین افغان فیلم در صفحه توییتر خود نوشته که از ظریفه غفاری این انتظار نمیرفت و او را متهم به پیوستن با طالبان کرده است.
اما شوهر ظریفه غفاری در جوابش نوشته که او فقط بخاطر خدمت به مردم به افغانستان آمده.
ظریفه غفاری در سال ۲۰۱۹ در دوره جمهوریت بحیث شاروال میدان شهر ولایت میدان وردک گماشته شد.
اما بعد از ۹ ماه به دلیل مخالفتهای منطقهای توانست وظیفه خود را شروع کند در این مدت چند مرتبه بالایش حمله مسلحانه هم شد تاجای که در یک حمله پدرش هم کشته شد- قتلی که هیچ کس مسئولیتش را نپذیرفت.
ظریفه غفاری برنده جایزه زنان شجاع وزارت خارجه آمریکا هم شده است.