به دنبال حملات انتحاری روز گذشته که در منطقه شش درک کابل صورت گرفت، شماری از خبرنگاران در غور امروز سهشنبه در یک گردهمایی خواهان پیگری این رویداد شدند.
این خبرنگاران که حکومت را متهم به ناتوانی در تأمین امنیت شهروندان به ویژه خبرنگاران کردند از نهادهای بینالمللی خواستند تا روی قضیه روز گذشته تحقیق کنند.
غلام ربانی هدفمند مسئول کمیته مصونیت خبرنگاران در غور، حمله روز گذشته را یک عمل سازمان یافته عنوان کرده و خواهان پیگیری جدی آن شد.
وی گفت:
"این حادثه به نوع خود یک حادثه بیسابقه بودهاست و باور دارم که حکومت افغانستان همان قسم که نمیتواند امنیت خبرنگاران را بگیرد قضیههای قتل را نیز بررسی کرده نمیتواند و ما از نهادهای بینالمللی خواهان بررسی این قضیه هستیم."
شماری دیگر از خبرنگاران نیز تأکید داشتند که این حملات با آنکه نمیتواند مانع کار آنها گردد بلکه آنها مصمم تر از گذشته به کار شان ادامه خواهند داد.
این خبرنگاران نیز ضمن تحقیق در مورد قضیه روز گذشته، خواهان تأمین امنیت جان خبرنگاران در کشور شدند.
علام الدین محمدی و یار محمد یاور دو تن از خبرنگاران میگویند:
"به صفت یک خبرنگار به مردم خود وعده میدهم که این حملات مانع کار ما نمیشود و صدها جوان دیگر هستند تا آرمانهای خبرنگاران را دنبال کنند."
"ما حادثه دلخراش دیروز را محکوم میکنیم و از حکومت افغانستان و سازمان ملل خواهان پیگیری این قضیه هستیم."
در دو حمله انتحاری روز گذشته ۲۹ تن به شمول ۹ خبرنگار جان باخته و ۴۹ تن دیگر زخم برداشتند.
مسئولیت این حمله را گروه داعش به عهده گرفتهاست.
در کنار جان باختن این خبرنگاران، خبرنگار بی بی سی نیز در ولایت خوست هدف حمله مردان مسلح ناشناس قرار گرفت و جانش را از دست داد.
سازمان عفو بینالملل با محکوم کردن حملات روز گذشته آنرا جنایت جنگی عنوان کرد. واشنگتن نیز این حملات را محکوم کردهاست.
ارگ ریاست جمهوری ضمن محکوم کردن این حملات تأکید بر بررسی جدی حمله بر کارمندان رسانهها کردهاست.
گزارش: قدیر غفوری