لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۲۵ عقرب ۱۴۰۳ کابل ۰۷:۵۵

توزیع کمک‌ها برای ۲۰۰۰ هزار فامیل بی‌جاشدۀ داخلی در غور آغاز شد


سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان "U.N.H.C.R" به همکاری موسسه غذائی جهان "W.F.P" و دفتر عودت مهاجرین در غور روند توزیع کمک‌های شان‌را برای ۲۰۰۰ هزار فامیل بی‌جاشده داخلی امروز شنبه «۴ قوس ۱۳۹۶» را آغاز نمودند.

عبدالواحد مخلص مسئول موسسه "U.N.H.C.R" در حوزه غرب می‌گوید این کمک‌ها برای افراد توزیع می‌گردد که قبلاً به اساس یک سروی تشخیص و شناسائی گردیده‌اند.

به گفته آقای مخلص آن‌ها به مدت سه ماه برای این دو هزار فامیل کمک‌های غذائی شان‌را که شامل آرد، روغن، دال و نمک می‌شود توزیع می‌نمایند.

او افزود:

"نظر به وضعیت بسیار فقر شدید که دامنگیر بی‌جاشده‌های داخلی در غور بوده‌است، دفتر غذائی جهان به مدت سه ماه مقدار مواد غذائی را برای مهاجرین در نظر گرفته‌است که موسسه انصاری آن‌را به هماهنگی ریاست مهاجرین توزیع می‌نماید که امروز برای ۵۰۰ تن مواد توزیع شده و تا آخر هفته برای ۲۰۰۰ فامیل توزیع خواهد شد."

با این حال عبدالروف غفوری رئیس عودت کننده‌گان و مهاجرین غور می‌گوید هر چند این کمک‌ها می‌تواند گوشه از مشکلات بی‌جاشده ها را برای مدت کوتاه حل نماید اما به باور وی بی‌جاشده‌های که در اثر جنگ‌های داخلی به مرکز پناه آورده‌اند نیاز به کمک‌های زمستانی دارند.

آقای غفوری که از نهاد‌های بین المللی می‌خواهد تا در قسمت بی‌جاشده‌ها آنهارا همکاری نمایند و اضافه می‌کند که در صورت عدم کمک‌های زمستانی، بی‌جاشده‌ها درین ولایت به چالش‌های زیادی مواجه خواهند شد.

او افزود:

"نگرانی ماه این است که بی‌جاشده‌ها نظر به زمستان زود رأس در غور مشکلات بسیار دامن‌گیرشان است که از همین تریبون شما اعلام می‌کنم که نگرانی‌ام این است که اگر مواد سوخت و البسه گرم توزیع نگردد احتمال تلف شدن آن‌ها وجود دارد."

اگر مواد سوخت و البسه گرم توزیع نگردد احتمال تلف شدن آن‌ها وجود دارد.

از سوی هم شماری از بی‌جاشده‌های که این کمک هارا دریافت کرده اند با اظهار خوشی از موسسه‌های کمک کننده از آن‌ها می‌خواهند در قسمت مواد سوخت و البسه زمستانی نیز با ایشان همکاری کنند.

چند تن آنان به رادیو آزادی می‌گویند:

"مهرنگار هستم یکی از بی‌جاشده‌ها، ما بسیار خوش هستیم که برای ما کمک صورت گرفت اما این دو بوجی آرد مشکل مارا که هر خانواده ۱۰ سر نفوس است حل نمی‌کند."

گل احمد اهستم از ولسوالی تیوره امسال به اثر جنگ‌ها مهاجر شدم و اکنون خانه هم ندارم بسیار مشکل دارم، از دولت می‌خواهم تا مارا همکاری نماید، نه مواد سوخت داریم و نه هم لباس."

مسئولان در غور در حال از وضعیت بد بی‌جاشده‌ها اظهار نگرانی می‌کنند که در طی سه سال گذشته بیشتر از چهار هزار فامیل به‌دلیل افزایش نا امنی‌ها در غور، مناطق شان‌را ترک کرده و به مرکز این ولایت پناه آورده اند.

گزارش: قدیر غفوری

XS
SM
MD
LG