لاس انجلس تایمز
روزنامه لاس انجلس تایمز در شماره اخیر خود در مورد کیتلن کولمن (Caitlan Coleman) امریکایی و شوهر کانادایی اش جوشوا بویلی (Joshua Boyle) که با کودکان شان برای مدت پنج سال در اسارت شبکه حقانی قرار داشتند، گزارشی را به نشر سپرده مینویسد که جوشوا بویلی ناوقت روز جمعه که با خانم و سه کودکش به کانادا رسید میگوید، شبکه حقانی یک کودک خردسال وی را کشته و بالای خانمش تجاوز جنسی کردهاست.
روزنامه لاس انجلس تایمز مینویسد، این خانواده پنج سال قبل توسط شبکه حقانی مربوط طالبان اختطاف شده بود. در آن زمان کیتلن کولمن حامله بود و در جریان اسارت تعداد کودکان آنها به چهار تن رسید، اما در مورد تولد کودک چهارم کسی اطلاع نداشت.
جوشوا بویلی گفتهاست، اختطاف یک مسافر با خانم حامله اش، نماینگر شرارات و حماقت شبکه حقانیست. وی اتهام وارد کرد که از جانب یک محافظ بالای خانمش تجاوز جنسی صورت گرفتهاست و از حکومت افغانستان، خواستار تامین عدالت در این زمینه شد.
به نوشته لاس انجلس تایمز، کابل و واشنگتن بارها گفتهاند که شبکه حقانی با اداره استخبارات آی. اس. آی پاکستان ارتباط دارد و اداره آی. اس. آی پاکستان زمینه فعالیت آزاد را برای این گروه فراهم ساختهاست.
ولی پاکستان این ادعا را رد کردهاست.
نفیس زکریا سخنگوی وزارت خارجه پاکستان گفتهاست، نیروهای خاص این کشور به تاریخ یازدهم اکتوبر بر اساس اطلاعات استخبارتی امریکا این خانواده را نجات دادند.
لاس انجلس تایمز از قول جوشوا بویلی مینویسد که گفتهاست، آنها به خاطر کمک به کسانی به افغانستان رفته بودند که در مناطق تحت تسلط طالبان زندهگی میکنند، به مناطقی که هیچ موسسهء خیریه در آن وجود ندارد و حکومت نتوانستهاست برای باشندهگان آن کمک لازم را فراهم کند.
ستار اند سترایپس
نشریه ستار اند سترایپس که بیشتر مطالب آن مورد نظامیان امریکاییست، در مورد ۵۰۰ نظامی امریکایی که از مدت چند ماه به اینسو آموزش آنها به شدت جریان دارد، مینویسد که قرار است این افراد گارد ملی اکلاهما در اواخر ماه دسمبر سال جاری برای ماموریت در افغانستان توظیف شوند.
دگرمن مایک اورشا قوماندان این جزوتام امریکایی گفتهاست، این نظامیان در چوکات "ماموریت حمایت قاطع ناتو" الی ماه سپتمبر سال آینده به هدف آموزش نیروهای افغان در آن کشور خواهند بود.
نشریه ستار اند سترایپس با نقل قول از دگرمن مایک اورشا مینویسد که گفتهاست، برای این افراد در امور مشورت دهی و تامین امنیت کسانیکه که برای مشورت دهی در بخشهای مختلف در افغانستان کار میکنند، آموزش داده میشود.
پنتاگون یا وزارت دفاع امریکا میگوید، در نظر است هزاران نظامی اضافی امریکایی به افغانستان اعزام شوند و تعداد نظامیان امریکایی در افغانستان به حدود ۱۱ هزار تن خواهد رسید.