انستتیوت تحقیقاتی اقتصاد و صلح در یک گزارش خود گفتهاست که از مجموع قربانیان تروریزم در سال ۲۰۱۵ حدود ۷۲ فیصد آن در ۵ کشور بودهاست.
در کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و انکشاف تعداد تلفات در حملات تروریستی در یک سال گذشته به ۶۵۰ تن رسیدهاست.
در این فهرست نام افغانستان در رده دوم قرار دارد یعنی افغانستان بعد از عراق در سال ۲۰۱۵ در جهان بیشترین قربانی را در حملات تروریستی داشتهاست.
در این فهرست در این مورد که تروریزم به کشورهای پیشرفته هم سرایت کرده، اظهار نگرانی عمیق ابراز شدهاست.
این در حالیست که در همین سال گروه موسوم به دولت اسلامی داعش و گروه بوکو حرام ضربات شدید را متحمل شدند.
نظر به فهرست بینالمللی تروریزم در سال ۲۰۱۵ بخاطر تروریزم ۲۹ هزار و ۳۷۶ تن کشته شده که در ۴ سال گذشته اولین بار در شمار قربانیان تروریزم ده درصد کاهش ملاحظه میشود.
در راپور گفته میشد که بوکو حرام و داعش در کشورهای اصلیشان ضعیف شده و این گروهها به کشورهای همجوار رخنه کردهاند که در نتیجه آن در کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و انکشاف که ایالات متحده هم در آن شامل است تلفات زیاد شدهاست.
در گزارش تهیه شده توسط انستتیوت تحقیقاتی اقتصاد و صلح آمدهاست که از جمله ۳۴ عضو این سازمان در ۲۱ آن حد اقل یک هجوم صورت گرفته و بیشترین تلفات را فرانسه و ترکیه داشتهاست.
در حمله تروریستی ماه نومبر پارسال در پاریس ۱۳۰ تن کشته شدند.
در دنمارک، فرانسه، جرمنی و ترکیه از سال ۲۰۰۰ تا کنون در هیچ سال دیگر به این اندازه حملات تروریستی صورت نگرفته بودند.
در مجموع در ۲۳ کشور تلفات و جراحت بخاطر تروریزم درج شدهاست.
نظر به گزارش خبرگزاری رویترز ستیف کی لیلیا رئیس اجرائیه انستتیوت تحقیقاتی اقتصاد و صلح گفتهاست از یکطرف در تعداد تلفات ۱۰ درصد کاهش مشاهده میشود و از سوی دیگر در بعضی کشورها گسترش ترویزم سبب نگرانی شدهاست.
او افزود حملات تروریستی در قلب کشورهای دموکراسی غرب بر این ضرورت تأکید میکند که به گروههای تروریستی باید پاسخ جدی داده شود و در مورد تروریزم تحقیقات تازه انجام گردد.
مرکز معلوماتی تروریزم جهانی در پوهنتون ماریلند امریکا در فهرست خود نوشتهاست که بیشترین تعداد قربانیان تروریزم در کشورهای مختلف به این ترتیب درج شدهاست، عراق، افغانستان، نایجیریا، پاکستان و سوریه.
در هر ۱۰۰ قربانی تروریزم ۷۲ تن آنها در این پنج کشور کشته شدهاند.