در گزارش تازۀ نهاد "اوپن سوسایتی" که به تاریخ هشتم جون نشر شد، گفته شدهاست، ایالات متحدۀ امریکا به تأثیرات ناشی از تلفات افراد ملکی در افغانستان زیاد توجه نکردهاست.
در این گزارش با ابراز نگرانی از تأثیرات تلفات افراد ملکی گفته شده که این مسئله مأموریت نظامی ایالات متحده را در افغانستان متأثر ساخته، راه را برای ظهور دوباره طالبان هموار کردهاست.
طالبان با استفاده تبلیغاتی از تلفات افراد ملکی در افغانستان، مردم را به صفوف شان جذب کردهاند.
این درحالیست که اردوی امریکا بارها تأکید کردهاست که به خاطر جلوگیری از تلفات ملکی تا حد توان تلاش کردهاست، ولی بر اساس این گزارش نیروهای امریکایی در جنگ پانزده ساله در افغانستان در زمینۀ پلانهای حملات هوایی و هدف قرار دادن اهداف دقیق، زیاد توجه نکرده و در نتیجۀ آن افراد ملکی هدف قرار گرفتهاند.
مایکل فلورنی که یکی از نویسندهگان گزارشهای نهاد "اوپن سوسایتی" است، تصور میشود که اگر دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری امریکا برنده شوند، وی وزیر دفاع این کشور خواهد شد.
مایکل فلورنی میگوید:
"بعد از پانزده سال جنگ هنوز هم عکسالعملها در این زمینه کم است، ولی برای ما لازم است تا از آن و بطور خاص در سطح ستراتیژیک بیاموزیم."
در گزارش نهاد "اوپن سوسایتی" به برخی رویداد ها مشخص هم اشاره شده، گفته میشود که حملات هوایی پلان ناشده به خاطر حمایت از نیرو های زمینی یکی از دلایل اساسی تلفات افراد ملکی بودهاست.
بر اساس این گزارش در سال ۲۰۰۸ میلادی که بیشترین تلفات به افراد ملکی در افغانستان وارد شد، مسئولیت ۶۴ درصد این تلفات این به عهدۀ حملات هوایی بودهاست.
یوناما دفتر سازمان ملل متحد در افغانستان میگوید که در همان سال ۸۲۸ فرد ملکی از جانب نیروهای طرفدار حکومت کشته شدند.
جنران مک کرستل نخستین قوماندان عمومی نیروهای ائتلاف بینالمللی در افغانستان بود که بطور آشکار گفت "تلفات افراد ملکی با موفقیت ارتباط مستقیم دارد" و بعد از آن تا سال ۲۰۱۲ میلادی تلفات افراد ملکی در افغانستان ۶۹ در صد کاهش یافت.
در گزارش اخیر نهاد "اوپن سوسایتی" گفته شدهاست، با آنکه نیرو های امریکایی از تلفات افراد ملکی در افغانستان تجاربی را آموخته اند، اما تا هنوز هم در این زمینه وزارت دفاع امریکا با دشواریهای مواجهاست.