مصطفی صدیقی خبرنگار اختصاصی رادیو آزادی از بروکسل گزارش می دهد:
صلاح الدین ربانی وزیر خارجه افغانستان در این نشست گفت که به کمک ناتو و جامعه جهانی افغانستان میتواند به عنوان یک کشور مرفه، دیموکراتیک و با ثبات به پیش برود.
وی گفت:
"با وجود چالش های که با آن رو به رو بودهایم، افغانستان بیش از آنچه توقع میرفت، دست آورد داشته است. با به پایان رسیدن سال سرنوشت ساز، ما با اعتماد بیشتر گفته میتوانیم که دشمن مشترک ما از لحاظ روانی شکست خورده است. من مطمئن هستم که با تدوام کمک های متحدان ناتو و شرکای آن، افغانستان به عنوان یک کشور با ثبات، مرفه و دیموکراتیک به گونۀ پیوسته رشد خواهد کرد."
وزرای خارجهء پیمان ناتو توافق کردند که از کشور مونتینگرو بطور رسمی برای عضویت در این پیمان دعوت شود.
صدراعظم مونتینگرو این دعوت را یک زیگنال مثبت برای همهء کشور های بالکان خوانده است.
اما روسیه می گوید توسعهء ناتو در شرق به اقدامات متقابل خواهد انجامید.
ایگور لوکسیک (Igor Luksic) معاون صدراعظم مونتینگرو، دعوت ناتو را از این کشور برای عضویت در ناتو یک زیگنال مثبت برای همهء کشور های بالکان خوانده، گفت:
"ما باور داریم که این دعوت یک تشویق بزرگ برای همهء کشور هایست که می خواهند با ناتو بپیوندند و بطور خاص یک خبر خوش برای کشورهای غرب بالکان است، چون یک کشور دیگر عضو ناتو در غرب بالکان مفهوم صدای قوی را برای امنیت و ثبات در این منطقه دارد."
منشی عمومی ناتو می گوید، کار های عملی آغاز شده تا اطمینان حاصل شود که نیروهای امنیتی افغان تا سال 2020 میلادی تمویل می شوند.
ینس ستولتینبیرگ منشی عمومی ناتو امروز در آخرین روز نشست وزیران خارجهء کشور های عضو همچنان افزود:
"ما توافق کردیم که حضور ما در ماموریت افغانستان را در بخش آموزش، مشوره دهی و همکاری با نیرو های افغان ادامه دهیم و ما تعداد نیروهای ما را در سال 2016 در حدود 12000 تن حفظ خواهیم کرد. ما همچنان کار ها را آغاز کرده ایم تا مطمئین شویم که تمویل نیروهای امنیتی افغان تا سال 2020 میلادی ادامه می یابد."
پیش از این منشی عمومی ناتو گفته بود که ادامهء حمایت از افغانستان به نفع امنیت خود ناتو است.