شهریان کابل از افزایش سرقت و آزار و اذیت زنان از سوی متعادین شکایت دارند. آنها می گویند که حکومت باید هر چه زودتر جلو پراکنده شدن آنان را به مناطق بودباش شان بگیرد.
بیشتر این شهریان می گویند که چندین بار از سوی افراد معتاد متضرر شده اند و از حکومت می خواهند که آنان را جمع آوری کند و برای آنان مراکز صحی معیاری ایجاد کند تا تداوی شوند.
زلمی و غبار دو تن از باشندگان شهر کابل در مورد به رادیو آزادی گفتند:
"فعلآ هم در این ساحه تعدادی از معتادین جمع شده اند و شبانه معتادین از موتر های مردم اجناس را می دزدند، از مردم به زور پول می گیرند. چند روز پیش از خود من هم هشت صد افغانی را بزور گرفته اند."
"از طرف شب داخل خانه های مردم می شوند، راه مردم را می گیرند برای نسل آینده همچنان ضرر دارد، زیرا در چند متری شان مکتب وجود دارد و حکومت باید جلو آنان را بگیرد."
به اساس گزارش ها 90 درصد هیرویین جهان در افغانستان تولید می شود، این کشور هم اکنون 1.3 میلیون تا 1.6 میلیون معتاد دارد.
ارقام جدید معتادین در افغانستان در یک گزارش اخیر که از سوی وزارت مبارزه با مواد مخدر افغانستان و ادارهء مبارزه با جرایم و مواد مخدر ملل متحد تهیه شده ذکر گردیده است.
یو. ان. او. دی. سی یا ادارۀ مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد موجودیت این تعداد معتادین را در افغانستان نگران کننده دانسته می گوید که این مساله زیان های اقتصادی و اجتماعی را به همراه دارد.
در این حالمقامات امنیتی کشور می گویند، کمپیان وسیع را جهت جمع آوری معتادین و از بین بردن مراکز آنان آغاز کرده است و به مشکلات مردم رسیده گی خواهد شد.
عبدالرحمان رحیمی قوماندان امنیهء کابل در این مورد به رادیو آزادی گفت:
"کمپاین وسیع را برای جمع آوری معتادین و برهم زدن قرارگاه های که آنان برای خود ساخته اند اتخاذ شده است. مشکل ما در این حصه این است که معتادین ما مریض هستند و به تداوی نیاز دارند."
این در حالیست که باشندگان شهر کابل می گویند، از بین بردن مراکز معتادین باعث پراگنده شدن معتادین به مناطق رهایشی شان شده و از سوی حکومت افغانستان تا حال به مشکلات شان رسیده گی نشده است.