کنفرانس لندن با اشتراک حدود شصت کشور و سازمان های کمک کننده جهان برگزار شد.
هدف برگزاری این کنفرانس نه تنها تجدید تعهدات با افغانستان بلکه تلاش برای تشویق جامعه جهانی جهت ادامه کمک ها به این کشور بود.
در کنفرانس توکیو که در 2012 میلادی دایر شده بود، جامعه جهانی تعهد پرداخت 16 میلیارد دالر را با افغانستان نموده بود.
غرب تا کنون واضح نساخته است که از شانزده میلیارد دالر تعهد شده چه مقدار آن به افغانستان داده شده و چقدر تا هنوز باقی مانده است.
ایالات متحده امریکا در کنفرانس توکیو تعهد کرده بود که نصف از این 16 میلیارد دالر را تا پایان 2015 میلادی به افغانستان کمک خواهد کرد.
جان کری وزیر خارجه امریکا دیروز در کنفرانس لندن گفت، کشورش تعهدات اش را با افغانستان بجا نموده است:
"بیشتر از کشورهای که امروز در این کنفرانس حضور دارند کمک های سخاوتمندانهء با افغانستان نموده اند که باید به آن ادامه بدهند. ما همه باید مشترکاً با افغان ها جهت ساختن آینده شان همکاری را که شایسته آن اند نمایم و همچنان می توانیم با سرمایه گذاری در سکتور های خصوصی، بهبود دسترسی به بازاریابی و با مشارکت عمیق تر اقتصادی به اصلاحات در افغانستان پاسخگو باشیم. یک افغانستان صلح آمیز و با ثبات و صلح آمیز با همسایگان اش به نفع همهء ما است."
همچنان جان کری در سخنان اش روی فراهم کردن زمینه رفت و آمد برای تجار و محصلین افغانستان به امریکا نیز یادآور شد.
اشرف غنی رییس جمهور افغانستان در کنفرانس لندن روی برنامه های کاری حکومت اش روشنی انداخته گفت، افغانستان را طوری آباد خواهد کرد که قربانی های امریکا و متحدان اش در آن کشور ضایع محسوب نشود.
وی همچنان در رابطه به مبارزه با فساد اداری هم صحبت کرده گفت:
"شما شرکای ما دیگر ضرور نیست که موضوع فساد اداری و مشکل ایجاد موسسات را برای ما یاد آوری کنید. ما این را وظیفه خود می دانیم و تعهدات خود را در این رابطه بجا خواهیم کرد."
با آینکه در کنفرانس لندن روی تعهدات و اصلاحات صحبت گردید اما روزنامه نیویارک تایمز می نویسد که افغانستان درگیر مشکلات زیاد است که بطور عمده میتوان از مبارزه با فساد اداری، تروریزم، حاکمیت قانون، وضعیت حقوق بشر، تولید و قاچاق مواد مخدر و مساعد نبودن تعلیم در مناطق دور افتاده آنکشور می توان نام بُرد.