لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
شنبه ۲۶ عقرب ۱۴۰۳ کابل ۰۲:۵۹

اوباما بالای پلان شکست کامل شورشیان دولت اسلامی کار می کند


بارک اوباما رییس جمهور امریکا در اظهارت اخیرش گفته است که تا هنوز در مورد جنگ بر ضد شورشیان دولت اسلامی در سوریه کدام ستراتیژی ندارد و تصور نمی کند که بین رژیم بشارالاسد و دولت اسلامی باید یکی را انتخاب کند.

شورشیان دولت اسلامی از کشتن نیروهای سوریه ای خبر می دهند و این مساله ایست که جهان را تکان داده است.

بارک اوباما گفته است تا هنوز بالای پلان شکست کامل شورشیان دولت اسلامی کار می کند، به همین دلیل امید ها در مورد حملات هوایی آیندهء امریکا در سوریه کاهش یافته است.

از سال 2011 میلادی که قیام ها برضد رژیم بشارالاسد در سوریه آغاز شد تا اکنون در اثر جنگ های داخلی در آن کشور حدود 191 هزار تن کشته شده اند. در جریان همین مدت گروهء شورشیان دولت اسلامی ظهور کرد که در کشتن تعدادی زیاد مردم به شمول یک خبرنگار امریکایی دست دارد.

بارک اوباما در جریان ملاقات با مقامات امنیتی در قصر سفید گفت، برای ایجاد فضای همکاری بر ضد شورشیان اسلامی جان کری وزیر خارجهء آن کشور را به شرق میانه اعزام خواهد کرد.

شورشیان دولت اسلامی برعلاوهء یک بخش از سوریه، مناطقی زیاد را در شمال و غرب عراق تصرف نموده، خلافت اسلامی را اعلان کرده اند.

کردهای مسلح در شمال عراق به حمایت امریکا مشغول جنگ با شورشیان دولت اسلامی اند. بارک اوباما با ستایش از عملکرد نیروهای امریکایی در عراق گفت، برای کسب موفقیت به یک حکومت واحد در آن کشور نیاز است.

بارک اوباما با اظهار اینکه شورشیان در عراق سرکوب شده اند، گفت:

"نسبت حملات ما تروریستان دولت اسلامی عراق و شام مقداری زیاد اسلحه و مهمات را از دست داده اند. در برخی مناطق نیروهای عراقی و کرد سرکوب آن ها را آغاز کرده اند. ما در این زمینه راضی هستیم و از آن بخش پرسونل اضافی خود تشکر می کنیم که در این ماموریت سهم دارند."

از جانب دیگر تحقیق کننده گان سازمان ملل متحد ادعا می کنند که در مناطق تحت تسلط شورشیان دولت اسلامی در سوریه، قتل، شکنجه و لت کوب مردم به یک امر عادی مبدل شده است.

به گفتهء این تحقیق کننده گان روز پنجشنبه نیروهای سوریه ای حمله را بالای شورشیان دولت اسلامی آغاز کرده، شش رهبر آن ها را کشتند.

بان کی مون سرمنشی سازمان ملل متحد از کشتار مردم عام توسط شورشیان دولت اسلامی در شمال انتقاد کرده، گفته است که این گروهء افراطی سنی جامعه را از هم دور می سازد.

به گفتهء بان کی مون، انسان ها نباید به خاطر عقاید و باورهایشان تهدید شوند.

در اوایل هفته جاری ناوی پیلی مسوول ادارهء حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز تعقیب اقلیت ها و اذیت آن ها را توسط شورشیان دولت اسلامی در عراق، یک جنایت ضد بشری خواند بود.

please wait

No media source currently available

0:00 0:03:04 0:00
لینک مستقیم


XS
SM
MD
LG