رژیم جمهوری اسلامی ایران برای ممانعت از دسترسی مردم آن کشور به اطلاعات برعلاوهء ضبط دیش ها و ریسیورهای (آخذه) های ستلایت و جریمه های نقدی از پخش پارازیت روی امواج رادیویی و ستلایت نیز استفاده می کند.
پارازیت های پخش شده نه تنها امواج رادیویی و ستلایت را مختل ساخته، دیدن و شنیدن آن ها را نا ممکن می سازد، بلکه می توانند عواقب ناگوار دیگر را نیز در قبال داشته باشد.
اخیراً تکنولوژی پخش پارازیت روی امواج رادیویی و ستلایت در اینکه ادارهء هوا شناسی ایران نتوانست یک توفان شدید و سهمگین ریگ را پیش بینی کند، ملامت دانسته می شود. این توفان سهمگین به تاریخ 22 جولای تهران را مورد هدف قرار داد و باعث هلاکت پنج تن شد. همچنان در اثر یک توفان مشابه به تاریخ دوم جون جریان سال جاری میلادی برق حدود 50 هزار منزل در پایتخت ایران قطع شد که در عدم پیش بینی آن نیز گفته می شود تکنولوژی پخش پارازیت تاثیر داشته است.
براساس راپور آژانس خبری ایسنا، ادارهء هواشناسی ایران گزارشی را به پارلمان آن کشور ارایه کرده است که در آن ادعا می شود، تکنولوژی پخش پارازیت باعث جلوگیری از زیگنال های توفان اخیر ریگی شده است.
از مدت های به اینسو این مساله که پخش پارازیت روی امواج رادیویی و ستلایت بر علاوهء مختل ساختن سیستم های ادارهء هواشناسی، روی صحت انسان چی تاثیرات سوء دارد و اگر دارد این تاثیرات در چی سطح می باشد، نگرانی جدی را بین مردم ایران باعث شده است.
با آنکه مقامات ایران تاثیرات سوء تکنولوژی پخش پارازیت را پذیرفته اند، اما در مورد سیستم ها و چگونه گی تلاش های پخش پارازیت روی امواج ستلایت و رادیویی شفاف نبوده و در مورد آنکه از چی سیستم های برای این کار در ایران استفاده می شود، از ارایهء معلومات خودداری می کنند.